Neler Yeni

gamepass alınır mı ?

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Screenshot_20230316_155110_Chrome.jpg
En düşük paket yeterli bence. Ea playde var

{ExperElite}

80+ Bronze

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
Hocam elimde 2 aylık gamepass kodu var istersen ücretsiz veriyim dene ben daha önceden üye olduğum için kullanamıyorum bari başkası faydalansın.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
Ultimate olanı al, hem ea play hem de arkadaşların dediği gibi valo vs de oluyor. Ek olarak küçük bi info ;ea play pro diye bi zımbırtı varmış ea'deki tüm oyunları oynayabiliyorsun 1ay ama o 110tl yani yeni fifa geldiğinde eaplayde 10saat deneme tarI oluyor o yüzden dedim. Hiç gamepass kullanadıysan sitelerde 3 ay kod 20tl gibi bi şey. Onu satın al, vpn ile singapura bağlan, Microsoft hesabını Singapur konumuna çek sonra kodu gir ve tekrar Türkiye konumuna çek 3ay xboxun oluyor, yani direkt alıp yazarsan kod çalışmıcaktır bu şekilde çalışıyor.
sanırım dediğiniz gibi ultimate en mantıklısı gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam elimde 2 aylık gamepass kodu var istersen ücretsiz veriyim dene ben daha önceden üye olduğum için kullanamıyorum bari başkası faydalansın.
olursa sevinirim kanka

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,393
İsim
Emre Yılmaz
sanırım dediğiniz gibi ultimate en mantıklısı gibi
1678972813390.png

Hocam xbox uygulamasındaki paket karşılaştırma kısmı. Xbox konsol ve bilgisayarın varsa ultimate en mantıklısı. Zira ultimate alırsan normal pakete ek olarak konsolunda 100'den fazla oyunu oynuyorsun, xbox live gold üyeliğin oluyor(konsolda online oyun oynamak için gerekli), konsoldaki oyunlarını bulut üzerinden oynayabiliyorsun ve birkaç ücretsiz avantaja sahip oluyorsun. İkisinde de olan özellikler ise Bilgisayarda 100'den fazla oyunu oynama, Ea play oyunlarını ücretsiz oynama gibi şeyler. Konsolun yoksa ve ilk kez deneyeceksen ben normal paketi almanı tavsiye ederim.

Cihangir

80+ Gold
peki üyelik çeşitleri var Pc , gold , live gold gibisinden hepsi aynı mı bunların ?
2 çeşit var normal ve ultimate. Pc de oynayacaksan 30 tl lik olanı al, xbox konsolun varsa ultimate al hem pc hem konsolda kullanırsın ve ultimate xcloud var onda pc üzerinden konsol özel oyunları oynarsın. Ben ultimate aldım rdr 1 konsola özel pc den bulut sistem ile oynayacağım

Top Bottom