HamsiKraker
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,396
Hocam bende gamepass ultimate var secim yaparken oyle yaziyorduEn düşük pakette de oynanıyor diye biliyorum hocam. Ben 30tllik paket almıştım ea playden fifa oynanıyordu
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join inceleyebilirsnz hocam paketleri bu sitedenişte tüm oyunları oynamak amacıyla sormustum cod vs de var
Hocam attığım fotoğrafa bakabilirsiniz 30tl ve ea play dahildir yazıyorHocam bende gamepass ultimate var secim yaparken oyle yaziyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass#join inceleyebilirsnz hocam paketleri bu siteden
Gördüm hocam yanlis hatirliyormusum kusura bakmayinHocam attığım fotoğrafa bakabilirsiniz 30tl ve ea play dahildir yazıyor
Estağfurullah hocam iyi forumlar dilerimGördüm hocam yanlis hatirliyormusum kusura bakmayin
sanırım dediğiniz gibi ultimate en mantıklısı gibiUltimate olanı al, hem ea play hem de arkadaşların dediği gibi valo vs de oluyor. Ek olarak küçük bi info ;ea play pro diye bi zımbırtı varmış ea'deki tüm oyunları oynayabiliyorsun 1ay ama o 110tl yani yeni fifa geldiğinde eaplayde 10saat deneme tarI oluyor o yüzden dedim. Hiç gamepass kullanadıysan sitelerde 3 ay kod 20tl gibi bi şey. Onu satın al, vpn ile singapura bağlan, Microsoft hesabını Singapur konumuna çek sonra kodu gir ve tekrar Türkiye konumuna çek 3ay xboxun oluyor, yani direkt alıp yazarsan kod çalışmıcaktır bu şekilde çalışıyor.
olursa sevinirim kankaHocam elimde 2 aylık gamepass kodu var istersen ücretsiz veriyim dene ben daha önceden üye olduğum için kullanamıyorum bari başkası faydalansın.
sanırım dediğiniz gibi ultimate en mantıklısı gibi
2 çeşit var normal ve ultimate. Pc de oynayacaksan 30 tl lik olanı al, xbox konsolun varsa ultimate al hem pc hem konsolda kullanırsın ve ultimate xcloud var onda pc üzerinden konsol özel oyunları oynarsın. Ben ultimate aldım rdr 1 konsola özel pc den bulut sistem ile oynayacağımpeki üyelik çeşitleri var Pc , gold , live gold gibisinden hepsi aynı mı bunların ?