hocam ultimate team oynayacaksanız eğer kesinlikle alınır ben ultimate team oynuyorum ve standart aldım pişmanımBaşlıktaki gibi arkadaşlar. Fifa 19 oynadım en son arkadaşlar. Şuan için fc25 alınır mı bu fiyata yoksa 26 çıkınca onu mu almalıyım? 26 çıkınca ortalama ne kadar olur yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
seneye fc 26 daha pahalı olacak ama öyle bir sorun varalınmaz ultimate team bitti zaten çok geç kaldın max 1 ay daha oynanır
nasıl kesinlikle alınır hocam ultimate team bitti ayrıca her sene benzer fiyattan çıkıyorhocam ultimate team oynayacaksanız eğer kesinlikle alınır ben ultimate team oynuyorum ve standart aldım pişmanım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
seneye fc 26 daha pahalı olacak ama öyle bir sorun var
bu sene piyasa fazla yüksekten ilerliyor ea fc pointslere %65 zam yaptı ayrıca ult. team hala akıcı bir şekilde devam ediyornasıl kesinlikle alınır hocam ultimate team bitti ayrıca her sene benzer fiyattan çıkıyor
bu saatten sonra başlayamaz hocam sıfırdanbu sene piyasa fazla yüksekten ilerliyor ea fc pointslere %65 zam yaptı ayrıca ult. team hala akıcı bir şekilde devam ediyor
gerçi sizde haklısınız ben o yönden düşünmedimbu saatten sonra başlayamaz hocam sıfırdan