Yardım Fifa 25 ultimate 40 dolara alınır mı şuanda?

Usual1y

80+
Reaksiyon skoru
74
Başlıktaki gibi arkadaşlar. Fifa 19 oynadım en son arkadaşlar. Şuan için fc25 alınır mı bu fiyata yoksa 26 çıkınca onu mu almalıyım? 26 çıkınca ortalama ne kadar olur yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Ultimate team oynayacaksan alinmaz, asiri p2w oyun. 26 da 70 dolara cikar.

Oyunun bitmesine 2-3 ay kaldı zaten 50 dolara alınmaz.Pc n iyiyse pc ye al 10 dolara denk geliyor steamde o fiyata alınır

alma bu ay içinde gamepass ea playe falan düşecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

26 da 70 dolardan çıkar yüksek ihtimalle çıkınca onu alırsın

alınmaz ultimate team bitti zaten çok geç kaldın max 1 ay daha oynanır

Başlıktaki gibi arkadaşlar. Fifa 19 oynadım en son arkadaşlar. Şuan için fc25 alınır mı bu fiyata yoksa 26 çıkınca onu mu almalıyım? 26 çıkınca ortalama ne kadar olur yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
hocam ultimate team oynayacaksanız eğer kesinlikle alınır ben ultimate team oynuyorum ve standart aldım pişmanım

alınmaz ultimate team bitti zaten çok geç kaldın max 1 ay daha oynanır
seneye fc 26 daha pahalı olacak ama öyle bir sorun var

hocam ultimate team oynayacaksanız eğer kesinlikle alınır ben ultimate team oynuyorum ve standart aldım pişmanım

seneye fc 26 daha pahalı olacak ama öyle bir sorun var
nasıl kesinlikle alınır hocam ultimate team bitti ayrıca her sene benzer fiyattan çıkıyor

nasıl kesinlikle alınır hocam ultimate team bitti ayrıca her sene benzer fiyattan çıkıyor
bu sene piyasa fazla yüksekten ilerliyor ea fc pointslere %65 zam yaptı ayrıca ult. team hala akıcı bir şekilde devam ediyor

O zaman 26yı bekliyim. Teşekkürler yardımlarınız için arkadaşlar. İnşallah indirime girer çıktıktan sonra Steamde. 70 dolar biraz fazla gibi sanki

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,886
Üyeler
184,696
Son üye
Ynsemrewq
Geri