Yardım ASUS TUF VG27AQML1A alınır mı?

Murad46

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
12000
Merhaba arkadaşlar,
12.000 TL bütçem var ve ASUS TUF Gaming VG27AQML1A modeline bakıyorum. Bu fiyata alınır mı sizce?
Bu bütçeyle daha iyi monitör tavsiyelerinizi var mı?

Not: Samsung G65, OLED ve ikinci el ürünler hariç önerirseniz sevinirim.

Teşekkürler!

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Alınır ben gayet memnunum, gece biraz fazla parlıyor onu da ayarlayabiliyorsun zaten.

Merhaba arkadaşlar,
12.000 TL bütçem var ve ASUS TUF Gaming VG27AQML1A modeline bakıyorum. Bu fiyata alınır mı sizce?
Bu bütçeyle daha iyi monitör tavsiyelerinizi var mı?

Not: Samsung G65, OLED ve ikinci el ürünler hariç önerirseniz sevinirim.

Teşekkürler!
Benim de bütçem aynı. En son rog xg27acs,g65b ve bu model arasında kaldım. Bu modeli eğer çoğunluk fps rekabetçi oynuyorsan al dediler. G65B'yi de çoğunluk hikayeli oyun veya dengeli oynayacaksan al dediler. Neden G65B istemiyorsun? Eğer VA olduğundan ise çoğu IPS'den bile daha iyi kendi fiyatında. Ben G65B'de karar kıldım yakında alacam.

Benim de bütçem aynı. En son rog xg27acs,g65b ve bu model arasında kaldım. Bu modeli eğer çoğunluk fps rekabetçi oynuyorsan al dediler. G65B'yi de çoğunluk hikayeli oyun veya dengeli oynayacaksan al dediler. Neden G65B istemiyorsun? Eğer VA olduğundan ise çoğu IPS'den bile daha iyi kendi fiyatında. Ben G65B'de karar kıldım yakında alacam.
Hocam, çünkü G65 kavisli bir monitör ve ben kavisli ekran istemiyorum. Monitörü ağırlıklı olarak içerik üretimi için kullanacağım, tabii biraz oyun da oynayacağım ama önceliğim iş. Ayrıca G65, ölü piksel çıkma ihtimali en yüksek modellerden biri (tabii çıkmayabilir de). İade hakkı var ama sürekli iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum. Bu yüzden tereddüt ediyorum. Ancak G65 monitörün çok iyi bir model olduğunu da biliyorum; eğer içerik üreticisi olmasaydım, büyük ihtimalle alırdım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ben g65b aldım ama 5 6 tane ölü piksel çıktı renk kalitesi ve hızı gayet iyiydi parlaklığı çok iyiydi ama iade ettim şimdi Asus tuf gaming VG27AQML1A sipariş ettim birazdan teslim alıcam ama bu modelde de belli Bi süre kullandıktan sonra ekranda yatay çizgiler çıkıyo paneli kronik sıkıntılı diyenler var iade mi etsem napam bilemedim çok kararsızım bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Ben g65b aldım ama 5 6 tane ölü piksel çıktı renk kalitesi ve hızı gayet iyiydi parlaklığı çok iyiydi ama iade ettim şimdi Asus tuf gaming VG27AQML1A sipariş ettim birazdan teslim alıcam ama bu modelde de belli Bi süre kullandıktan sonra ekranda yatay çizgiler çıkıyo paneli kronik sıkıntılı diyenler var iade mi etsem napam bilemedim çok kararsızım bu konuda fikri olan varsa yardımcı olabilir mi acaba
1 yıldır kullanıyorum öyle bir sorun yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri