Neler Yeni

Wallpaper engine nasıl kullanılır ?

Caelius

80+ Silver
Suan indirdim ama nasıl kullanıcağımı bıilmiyorum yardımcı olur musunuz

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Keşfet kısmından Wallpaper aratıp indirebilirsin.
Ayarlar kısmından kalite ayarları yapabilirsin.
Ekranlar kısmından ( 2 3 ekranın varsa ) onlara uygun ayarlar yapabilirsin.
Yüklenenler kısmından da hazır olarak gelen veya kendin indirdiğin wallpaperları seçip sağ taraftan hızını / rengini ayarlayabilirsin.

Zaten başka bilmen gereken bir şey yok.

Caelius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşfet kısmından Wallpaper aratıp indirebilirsin.
Ayarlar kısmından kalite ayarları yapabilirsin.
Ekranlar kısmından ( 2 3 ekranın varsa ) onlara uygun ayarlar yapabilirsin.
Yüklenenler kısmından da hazır olarak gelen veya kendin indirdiğin wallpaperları seçip sağ taraftan hızını / rengini ayarlayabilirsin.

Zaten başka bilmen gereken bir şey yok.
oyle degil wallpaper ı baslatamıyorum masaustunde

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
oyle degil wallpaper ı baslatamıyorum masaustunde
Nasıl yani tam anlayamadım?

Eğer wallpaperi seçmene rağmen açamıyorsan, o bazen oluyor ya dosya indirilmemiştir / bozuktur veya bir bug olmuştur. Wallpaperi sil yükle veya programı sil yükle ile geçme ihtimali var.

Eğer Windows açılınca otomatik olarak açılmasından bahsediyorsan zaten "Ayarlar" kısmında ayarlayabilirsin.

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
1-Atölye kısmından istediğin wallpaperı seç ve abone ol butonuna bas
unknown_2021.09.14-18.37_1.png

2-Abone olduğun wallpaper hemen uygulanır eğer uygulanmazsa veya abone olduğun başka wallpaperlar ile değiştirmek istersen yüklenenler kısmından değiştirebilirsin

unknown_2021.09.14-18.36.png

3-Ayarlardan sisteminin gücüne göre fps ve kalite ayarı apmalısın ayrıca sistem başlatıldığında wallpaper engine in başlatılıp başlatılmayacağını seçmelisin
unknown_2021.09.14-18.37_3.png

Klaus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
Klaus
Alıntıyı görüntüle

2-Abone olduğun wallpaper hemen uygulanır eğer uygulanmazsa veya abone olduğun başka wallpaperlar ile değiştirmek istersen yüklenenler kısmından değiştirebilirsin

Alıntıyı görüntüle

3-Ayarlardan sisteminin gücüne göre fps ve kalite ayarı apmalısın ayrıca sistem başlatıldığında wallpaper engine in başlatılıp başlatılmayacağını seçmelisin
Alıntıyı görüntüle
fps düşürüyormu program

Birol Azak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
986
İsim
Birol azak
fps düşürüyormu program
yaptığın ayarlara göre azıcık düşürebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ayarlardan başka program açıkken arkaplanda çalışmaması özelliğini açarsan düşürmüyor

Caelius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yani tam anlayamadım?

Eğer wallpaperi seçmene rağmen açamıyorsan, o bazen oluyor ya dosya indirilmemiştir / bozuktur veya bir bug olmuştur. Wallpaperi sil yükle veya programı sil yükle ile geçme ihtimali var.

Eğer Windows açılınca otomatik olarak açılmasından bahsediyorsan zaten "Ayarlar" kısmında ayarlayabilirsin.
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
cok tesekkur ederım pekı hocam alt taraftakı gorev cubugu nasıl wall paperla eslestırıcem

yaptığın ayarlara göre azıcık düşürebilir

ayrıca yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ayarlardan başka program açıkken arkaplanda çalışmaması özelliğini açarsan düşürmüyor
ben en yuksek ayarlarda 8x msaa falan kullanıyorum hıc bı sıkıntı yok ıslemcı kullanımı yuzde 10-20 arası

Top Bottom