Arama sonuçları: *

1. D

Epic Games indirme sorunu

Fortnite güncelleme yaparken indirme hızı ve okuma/yazma hızı 0 a düşüyor ve öyle kalıyor ancak indirme yüzdesi devam ediyor(yavaş bir şekilde) çözümü nedir
  2. D

Yurtiçi-Dışı Steam Hesabı satabileceğim siteler

aaa dediğiniz ne oluyo hocam?
  3. D

Satın aldığım steam hesabından biri bilgisayarıma girdi yardım

Kapatmıştım aslında ama çevrimdışı iken rockstar a bağlanmadı o yüzden çevrimiçi bıraktım
  4. D

Tamamdır sağ olun içim rahatladı. O hesaba girmediğim sürece sorun olmaz değil mi?
  5. D

kendi hesabımdayım şuan o hesabı da sildim bir sorun olur mu devam eder mi kendi hesabımdayken 1680727445 birde neyi nasıl kapatırım bilgi verirsen sevinirim
  6. D

Gametsatış sitesi üzerinden RDR2'li bir hesap almıştım steam hesabı arkada çevrimiçi şekilde açık kalmıştı sağ alttan bir kaç kere yayına hazır diye bildirimler geldi dikkate almadım daha sonra video izlerken birden ses gitti ve biri bilgisayrımdan RDR2 açtı daha sonra hemen pc yi resledim ve...
  7. D

Steam hesap değerini nasıl öğrenebilirim?

https://steamdb.info/
  8. D

Xbox Game Pass Aile paylaşımı

Xbox game pass i arkadaşımla paylaşıp aynı anda online oyunlara girebiliyor muyum?
  9. D

🔥Steam Kış İndirimlerinde Ücretsiz Bakiye Kazanmak🔥

Cevhere dönüştürünce bir işe yarıyor mu?
  10. D

Steam Awards Koleksiyon Kartı 9

Cevhere dönüşünce ne işe yarıyor?
  11. D

Steam Awards Koleksiyon Kartı 9

Ne işe yarar bilen var mı?
  12. D

GTA V steam key olarak ucuza bulabilir miyiz?

Soru başlıkta site önerisi var mıdır ?
  13. D

Steam Idle master kullanıcaklar dikkat

Artarda yapmak mı sorun yoksa direkt iade etmek mi mesela bugün birini 2 gün sonra başka birini iade etsem sıkıntı olur mu
  14. D

Steam Idle master kullanıcaklar dikkat

Kanka ben bugün yaptım düşürdüm iade talebi yaptım 10 küsür oyun ban yer miyim? 1669561343 Br kaç oyun kabul edilmiş 11 lira gelecek bekleyen 11 yazıyor
  15. D

1 security vendor and no sandboxes flagged this file as malicious

Bir dosya indirdim güvernli mi değil mi diye VIRUS TOTAL E attım (size de öneririm bilgisayarını seven kişiler kullansın) başlıktaki gibi hata verdi ne demek oluyor
  16. D

Steam İade Parasını İade etmedi

Steam destekle konuşarak
  17. D

Steam de insanları görüyorum profilleri şekilli

Direkt puan alabiliyor muyuz peki? 1TL 100 puan demişsiniz ya 1669209132 Önerebileceğiniz Hareketli Prfil arka planları var mıdır 3600 puanım var şimdilik 1669209274 Önceden aldığım oyunlar için inceleme yorumu yapsam xp verir mi
  18. D

Oyunum var baya ama 5 levelim kasmanın bir yolu falan var mı
  19. D

Kanka takaslarda insanların profillerine bakıyorum rengarenk gökkuşakları falan filan var kocaman ATATÜRK fotoğrafları vs vs 1669207612 Puan dükkanı tam olarak nerde hocam steam de
  20. D

Nasıl şekilli renkli falan yapıyorlar acaba bilgisi olan var mı
Top Bottom