Hocam hesap değerinin yanı sıra hesap içerisinde ki AAA oyunlar önemli. Buna göre fiyatlandırma yaparsanız daha mantıklı olur. Hesabınızdaki değerli hesapları dolar bazında hesaplarınız -indirimli fiyatları baz almak daha mantıklı olabilir- ardından hesabınızda ilk mail mevcutsa ve herhangi bir Vac ban yok ise buna göre bir fiyatlandırma biçersiniz. Bunu itemsatışta vs. satabilirsiniz.Arkadaşlar Steam hesabımı satmayı planlıyorum. Hesabın fiyatı biraz yüksek olduğu için hesabın çalınmasından korkuyorum. Sizce benim hesabı nereden satışa koyabilirim? Ayrıca yurt içi - yurt dışı fark etmez. Ve sizce hesabı kaça satabilirim?
aaa dediğiniz ne oluyo hocam?Hocam hesap değerinin yanı sıra hesap içerisinde ki AAA oyunlar önemli. Buna göre fiyatlandırma yaparsanız daha mantıklı olur. Hesabınızdaki değerli hesapları dolar bazında hesaplarınız -indirimli fiyatları baz almak daha mantıklı olabilir- ardından hesabınızda ilk mail mevcutsa ve herhangi bir Vac ban yok ise buna göre bir fiyatlandırma biçersiniz. Bunu itemsatışta vs. satabilirsiniz.
Hocam kaliyeli kaç adet oyun olduğu ve bu oyunların fiyatı önemli. SteamDB'nin verdiği değer pek normal değerler değil.aaa dediğiniz ne oluyo hocam?