Arama sonuçları: *

1. FronX

Sadece steam envanterim gözükmüyor ne yapabilirim

bende de durum aynı ump skini vardı blaze diye onu satacaktım 450'ye satacaktım sorun var diye satamadım skin 550 lira oldu
  2. FronX

steam envanterde sorun mu var?

çoğu kişide böyle şuanda bende 1 haftadır falan böyle
  3. FronX

SATILIK STEAM BAKİYESİ 1000tl

Güvenirliğinden emin olmadan sakın kimseye paranızı atmayın.
  4. FronX

Nays Steam Pazar Cashback

Steamden alırsan bakiyeyi verir
  5. FronX

Steam puanıyla alınacak rdr2 arka planı varmı?

Valla eskiden pazardan parayla satın alınıyordu arka planlar ben 8 kuruşa bi oyunun arka planını almıştıom
  6. FronX

Steam Hesabimdan İzni̇m Olmadan Eşya Alınmış

Yani arkadaşa fena girmiş
  7. FronX

Steam Hesabimdan İzni̇m Olmadan Eşya Alınmış

14 kuruşluk skini onun parasıyla 180 liraya almışlar
  8. FronX

2. El dolandırıcılık şimdi 12.03.2023 steam kod için

Forumun 2.el sayfasından bir şey alınacak ise satıcının bence en az bronz rütbe olmasına dikkat edin ben 2 3 kere bronz rütbesi olan kişilerden God of war xbox gamepass gibi şeyler aldım hiç sorun yaşamadım
  9. FronX

en ucuz 8500 vp nerede

Hepsiburada premium alın 1 tl'ye sonra hepsiburadadan alın sepette %10 düşüyor fiyattan
  10. FronX

riot games tickete cevap verirmi

Gelmemesi saçma olmuş bana hep dönerlerdi en geç 3 gün içinde. Epostanı kontrol ettin değil mi? tekrar at istersen ticket
  11. FronX

STEAM İNDİRİM TARİHLERİ

16 mart ilkbahar indirimleri yüksek ihtimal girer
  12. FronX

Steam İndirimi bugün saat kaçta?

xbox gamepass aylık bir ücret ödiyerek sana 100 den fazla oyunu ücretsiz kılıyor yıllık satın alma seçenekleri de var ve de forumda satan arkadaşlar var 1 aylık 10 liraya falan ben öyle aldım kullanıyorum gayet düzgün forza horizon 5 bannerlord falan oynuyorum arada
  13. FronX

valla warband ve with fire and sword versiyonlarını çok beğenip oynadım 100lerce saat ama şu bannerlordu 1 saat oynadım sildim eski zevkini vermiyor
  14. FronX

batman serisini aldım cs de 50 liraya skinler aldım kalan duruyo
  15. FronX

hocam evet geçen gün indirimdeydi 179tl idi ben de cs den kasayı düşürünce alsam mı diye düşündüm de sonra başka oyunlar aldım
  16. FronX

ben de god of war altyazıları umursamadan oynamıştım onları anlıyordum baya net konuşuyolar
  17. FronX

benim ingilizce a2 çoğu şeyi anlasam da konuşamıyorum dili ve aşırı hızlı söylenince pek pekiştiremiyorum oyunu anlarım da hikayeyi anlamakta sıkıntı çekmek istemem
  18. FronX

asylum için oyun çeviri bitti diyenler olmuş ondan düşündüm bende en son 2017 de çeviri atmışlar sonra bırakmışlar güncel değilmiş yani nolur bilmiyroum denerim belki bi ara yeni mouse aldım şimdi bu aralar cs valo takılıcam kütüphanede dursun zaten csden 200tl lik kasayı düşürmüştüm oyunlar...
  19. FronX

pek sanmam 1676915220 ya ben bunu almıştım 2 3 gün önce ama türkçe yama bulamadım var mı öneriniz
  20. FronX

stratejiden tam emin değilim ama bence girme ihtimali var
Top Bottom