Steam İndirimi bugün saat kaçta?

Zaten 2'sinide Rockstar Games aracılığı ile oynayacaksın hiçbir şey fark etmiyor ki.
epic te indirimde 3 günü kaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam oyun aynı oyun ha steam ha epic ne fark eder?
Epicde güzel ama tek kötü yanı SS alamıyorsun Steamde direkt f12 basıp alabiliyorsun o yanı kötü ama fiyata göre epic games daha iyi gibi

CP77 son kez 124 TL olursa yapıştıracam bu sefer geçenkileri umursamadıydım CD Projekt bizim gariplere zam yapmaz diye.
steam de zamlandı 500 tl oldu artık indirimde 250 tl olur

Epicde güzel ama tek kötü yanı SS alamıyorsun Steamde direkt f12 basıp alabiliyorsun o yanı kötü ama fiyata göre epic games daha iyi gibi
SS sıkıntı olmamalı ya windows tuşu+prt sc ile yapabilirsin o basit işlemi.

korku ve strateji bir de sherlock holmes gibi oyun türlerinin oyunları indirime girecekti yanlış hatırlamıyorsam büyük bir indirim değil fifa indirime girmez onlar anca ilkbahar indirimine yani 16 mart'a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

girmez
Stratejiler giriyor mu ya ben sadece korku,dedektiflik diye biliyordum.Strateji giriyorsa güzel olur

Rdr 2 indirim gelseeee .. bunu nie düşünüyorum 1200 tl lik oyun indirime girse nolcak 500 600 tl ye bile zor duşer die tahmin ediyorum steamden eğer sosyete veya zengin deilseniz rdr 2 yi unutun epicten alın geçin grafik bakımından bi kaybınız olmaz merak etmeyin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,475
Üyeler
185,738
Son üye
beratjix
Geri