Sir Cem T-oker
80+ Gold
Dying light 2 zaten indirimdeydi
benim ingilizce a2 çoğu şeyi anlasam da konuşamıyorum dili ve aşırı hızlı söylenince pek pekiştiremiyorum oyunu anlarım da hikayeyi anlamakta sıkıntı çekmek istememdediğim gibi hocam bende bunları buldum sadece başka bi yama bilgim yok benimde bölümüm yabancı dil şuan 11. sınıfta b1 ingilizceyle anlayabildiğim kadar anlıyorum yaması olmaya oyunlarda
Bendede konuşma eh çok seri şekilde konuşamıyorum yavaş yavaş hızlı söylenmelere alışmaya başladım gibi arkadaşla a way out bitirdik o türkçe yama kurdu (oyunun sonuna ramak kalmışken kurdu ama ) ben ingilizce oynadımbenim ingilizce a2 çoğu şeyi anlasam da konuşamıyorum dili ve aşırı hızlı söylenince pek pekiştiremiyorum oyunu anlarım da hikayeyi anlamakta sıkıntı çekmek istemem
ben de god of war altyazıları umursamadan oynamıştım onları anlıyordum baya net konuşuyolarBendede konuşma eh çok seri şekilde konuşamıyorum yavaş yavaş hızlı söylenmelere alışmaya başladım gibi arkadaşla a way out bitirdik o türkçe yama kurdu (oyunun sonuna ramak kalmışken kurdu ama ) ben ingilizce oynadım
God of warda arada sırada bakıyordum altyazılara sinematiklerde altyazılara özellikle dikkat ediyorum sinematiklerde seviyorum altyazıyı ng+ ile 2. kez bitirdim oyunu ( o sırada biyerlerimden terler aka aka valkyrieleri kesip zeus zırhını topladım) dualsensede alacağım dualsense alınca 3. ye oynayacağım (yanında oynayacağım oyunlarda var fifa falan ondan dolayı hem çalışmaya başlayınca yazın ps5 almak istiyorum ondan dualsense alacağım)ben de god of war altyazıları umursamadan oynamıştım onları anlıyordum baya net konuşuyolar
Öyleydi hocam. Bütün hafta boyunca 179du. Hatta dying light 1 ile birlikte aldı arkadaşım.Hayır değildi.
Daha yeni cikti indirimden, birkac hafta daha beklemen gerek muhtemelen Bahar donemi girer.1 haftadır dying light 2 nin indirime girmesini bekliyorum ve sürekli takip ediyorum nasıl oluyomuş o iş
1 haftadır dying light 2 nin indirime girmesini bekliyorum ve sürekli takip ediyorum nasıl oluyomuş o iş
Daha yeni cikti indirimden, birkac hafta daha beklemen gerek muhtemelen Bahar donemi girer.
hocam evet geçen gün indirimdeydi 179tl idi ben de cs den kasayı düşürünce alsam mı diye düşündüm de sonra başka oyunlar aldım1 haftadır dying light 2 nin indirime girmesini bekliyorum ve sürekli takip ediyorum nasıl oluyomuş o iş