Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

Steam aile paylaşımı ile Cs2 de kasa düşer mi?

Bir an düşünp heyecanlanmıştım neyse 2 hesaptan kasa kasmaya devam
  2. Heath Ledger

kesin bilgi mi yoksa tahmin mi?
  3. Heath Ledger

Benim hesabımda CS seçkin var ve her hafta kasa düşürüyorum. Aile paylaşımı yapıp Seçkini olmayan bir hesapla CS oynasam ondan da seçkin düşer mi?
  4. Heath Ledger

Steam Aile Paylaşımı Hakkında

Steam aile paylaşımı yapınca CS deki seçkin de aktif oluyor mu? Oluyorsa iki hesaptan da kasa düşürülebilir mi?
  5. Heath Ledger

Steam fazla para çekti ?

Bence sorun steamde değil bankadadır. Steam fazla çekemez öyle
  6. Heath Ledger

CS'de kasa açıp kazandığım parayla oyun almak caiz midir?

cevap için teşekkür ederim. para yatırıp demişsiniz de para yatırmıyorum kasaları satıp ordan gelen parayla kasa açıyorum bunu sordum
  7. Heath Ledger

bunca yıldır haram mı yedik
  8. Heath Ledger

kumarhanede de çip alıyorsun çiple oynuyorsun?
  9. Heath Ledger

hocam kendim satarım onda sıkıntı yok bence sıkıntı kasayı açıp gelen parayı kullanmakta
  10. Heath Ledger

başka cs kasası açanlar da var ama onların çoğu kaybediyor?
  11. Heath Ledger

Kasa oyundan düşüyor. Onu satıp zamanla steamde para biriktirip oyun almak sıkıntılı gelmiyor ancak bu birikmiş para ile kasa açarsak ve pahalı bir şey çıkarsa bu parayla oyun almak sıkıntılı mıdır sizce? Düşüncelerinizi merak ediyorum
  12. Heath Ledger

Steam 15-22 Nisan fps indiriminde cs indirime girer mi?

Hocam zaten ben para yatırmıyorum. Kaç haftadır düşen kasaları sattım öyle alcam. Çok oynuyorum, level aldıktan sonra boş oynayacağıma öteki hesaptan kasa düşürürüm. Zaten 10-20 haftada amorti eder. Ayrıca GTA 6 almak için birikim yapcam işte. Çıkana kadar parasını toplarım diye düşünüyorum
  13. Heath Ledger

Steam 15-22 Nisan fps indiriminde cs indirime girer mi?

2. Seçkin hesabı alacağım da parayı ayarladım. 15 nisanda fps festivali var gözüküyor. İndirime girer mi sizce?
  14. Heath Ledger

Cs2 envanterine max kaç eşya katılabilir

Hocam şimdi cs2 de envantere en fazla 2400 item koyulabiliyor fakat envanter 1000 eşyaya ulaştığı zaman takas yapamazsınız, hiç kimse size takas isteği gönderemez ve ayrıca envanterde 1000 item olduğundan dolayı yeni bir şey ekleyemezsiniz. 1706856568 Anlayacağın 1001 eşya bile olsa depo almak...
  15. Heath Ledger

Telefondan Steam hesabım açılmıyor

Arkadaşlar Telefondan steam hesabımı açmaya çalışıyorum ancak olmuyor. Sadece alt tarafta hesabın guard kodu var. Her steami açtığımda kullancıı adı şifre istiyor. Yazdığım halde giriş yapamıyorum ve bu aylardır böyle. Steamden bir şey yapacağım zaman telefon onayı istiyor ancak yapamıyorum...
  16. Heath Ledger

Xbox PC uygulaması indirme hızı nasıl yükseltilir?

Eminim hocam. Ki zaten nerden yapılabilir ki 1688657028 Başka bu sorunu yaşayan varsa şu videodaki komutları yazdıktan sonra düzeldi
  17. Heath Ledger

Xbox PC uygulaması indirme hızı nasıl yükseltilir?

Arkadaşlar 300 mbps alyorum ancak xbox uygulaması 5.1 MB/sn den yukarısına çıkmıyor. Çözümü nedir?
  18. Heath Ledger

700 Download alıyorum ama steam 10mb/sn indiriyor

Hocam 1 gbps interneti olanlar 50mb/sn ile indiriyor benim ne sunucu farkım var? 1687348341 Bir oyunu indirmeye başlıyorum 15mb/sn de takılıyor. İndirmeyi durdurup steam i kapat aç yapıyroum bu sefer 26mb/sn ye çıkıyor. niye en başta olmuyor da kapat aç yapınca oluyor
  19. Heath Ledger

Hocam sorun var mıdır sizce? 1687340151 Hocam modemi değiştirmedim daha ondan dolayı verimli şekilde kullanamıyorum
  20. Heath Ledger

Hocam internetten test yapınca 700 alıyorum ama steam download 28-29 üstü göremedim
Top Bottom