700 Download alıyorum ama steam 10mb/sn indiriyor

indirme testleri yaptıkça yükseliyor şimdi de 22.7 mb/sn ye yükseldi

Hocam internetiniz sıfır araç motoru olabilir mi? Çalıştıkça açılıyor 🤣

Epicte 32-35 mb/sn aldım hocam. Ayrıca steam ayarlarında indirme hızını saniye bit olarak göster seçeneği var. ikisinde de mb/sn yazıyor
hocam biri saniyede kullandığınız megabiti gösteriyor diğeri kaç mb indirdiğinizi

Steam ve benzeri platformlarda, oyunu hem indiriyor hem de diske yazıyor. Attığın ekran görüntüsünüde disk kullanımın 16mb/s. Daha yükseğini çok görmeyecektir, diskini kontrol et.

700 de almaman lazım daha yüksek olması lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

superonline 500mbs fiber değerler:
Ekran görüntüsü 2023-06-21 021845.pngEkran görüntüsü 2023-06-21 021740.png

Steam ve benzeri platformlarda, oyunu hem indiriyor hem de diske yazıyor. Attığın ekran görüntüsünüde disk kullanımın 16mb/s. Daha yükseğini çok görmeyecektir, diskini kontrol et.
Ekran görüntüsü 2023-06-21 123434.jpg

Hocam sorun var mıdır sizce?

700 de almaman lazım daha yüksek olması lazım.

superonline 500mbs fiber değerler:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam modemi değiştirmedim daha ondan dolayı verimli şekilde kullanamıyorum

steam ın tost makinesi serverları ya da indirdiğin oyun kaynaklı bir problem, çözümü yok

steam ın tost makinesi serverları ya da indirdiğin oyun kaynaklı bir problem, çözümü yok
Hocam 1 gbps interneti olanlar 50mb/sn ile indiriyor benim ne sunucu farkım var?

Bir oyunu indirmeye başlıyorum 15mb/sn de takılıyor. İndirmeyi durdurup steam i kapat aç yapıyroum bu sefer 26mb/sn ye çıkıyor. niye en başta olmuyor da kapat aç yapınca oluyor

Son düzenleme:
Geri