Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,766
- Konu Sahibi Konu Sahibi
indirme testleri yaptıkça yükseliyor şimdi de 22.7 mb/sn ye yükseldi
olabilir hocam dün bağlandı mahalleye de yeni geldi ilk bağlatanlardanızHocam internetiniz sıfır araç motoru olabilir mi? Çalıştıkça açılıyor![]()
hocam biri saniyede kullandığınız megabiti gösteriyor diğeri kaç mb indirdiğiniziEpicte 32-35 mb/sn aldım hocam. Ayrıca steam ayarlarında indirme hızını saniye bit olarak göster seçeneği var. ikisinde de mb/sn yazıyor
Şaka yapmıştım, gerçekten öyleymiş. Bugün nasıl hocam, ilerleme var mı?olabilir hocam dün bağlandı mahalleye de yeni geldi ilk bağlatanlardanız
Hocam internetten test yapınca 700 alıyorum ama steam download 28-29 üstü göremedimŞaka yapmıştım, gerçekten öyleymiş. Bugün nasıl hocam, ilerleme var mı?
Aynı sorun bendede oluyor ama 9 ıle 6 arası ındırıyorssd hocam 3500-2300MB/s okuma yazma da bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şaka gibi ss alayım diye başka bir yüklemeye başladım şu an geçti dediğim değerleri
Alıntıyı görüntüle
Hocam bendede boyle ama sımdı 13 ıle 9 arası ındırıyorHocam internetten test yapınca 700 alıyorum ama steam download 28-29 üstü göremedim
Steam ve benzeri platformlarda, oyunu hem indiriyor hem de diske yazıyor. Attığın ekran görüntüsünüde disk kullanımın 16mb/s. Daha yükseğini çok görmeyecektir, diskini kontrol et.
Hocam modemi değiştirmedim daha ondan dolayı verimli şekilde kullanamıyorum700 de almaman lazım daha yüksek olması lazım.
superonline 500mbs fiber değerler:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam 1 gbps interneti olanlar 50mb/sn ile indiriyor benim ne sunucu farkım var?steam ın tost makinesi serverları ya da indirdiğin oyun kaynaklı bir problem, çözümü yok