Arama sonuçları: *

1. Lunchx

Cb 2077 indirime girer mi?

Büyük ihtimal girer hocam fakat ondan öncede girebilir
  2. Lunchx

Cb 2077 indirime girer mi?

Hocam internetten Steam/epic in indirim tarihlerine bakabilirsiniz.
  3. Lunchx

Steamde indirdiğim oyunu sildiğim halde gb duruyor

Gb duruyor derken ?
  4. Lunchx

Steam kullanılmış oyun hediye etme

Aynen anliyorum girebilir böyle daha guvenceli olur ama magazaya erisemiyor ayarlara falan.
  5. Lunchx

Hocam aile kilidi diye bir sey var isterseniz onu yapin, kullanici steama girince sadece sizin isaretleyebildiginiz oyunlari oynuyabiliyor ve magazaya ayarlara falan erisemiyor.
  6. Lunchx

Hocam öyle bir sey olacagini sanmam öyle bir sey olsaydi satislar duserdi zaten herkes kendisinde olmayan oyunu takas ederdi.
  7. Lunchx

Sistemim Fortnite Kaldırırmı?

Hocam battle royel oyun oynamadigim icin bir sey diyemiyorum ama yt ye falan dusuk sistem oyunlari yazarsaniz cikiyor. 1675842780 Hocam 30 fps oynarim derseniz valorant kaldiriyor sisteminiz.
  8. Lunchx

Hocam araba oyunu oynuyor iseniz LFS var sisteminize göre dusuk sistemli ben onu oynardim sistemim dusuk seviye oldugu zamanlar.
  9. Lunchx

Oynatmaz hocam 4 gb ram web de gezinmek icin bile biraz problem olur, ekran karti zaten en dusuk seviye 10 fps bile oynatamaz.
  10. Lunchx

YARDIM! Sürekli farklı ülkelerden steam kodu geliyor

Hocam gecmis olsun öncelikle insallah bir sorun olmaz, vpn kullanildigi icin normal bir sey farkli ulkelerden gelmesi.
  11. Lunchx

Steam'e 80 TL yüklemek mi 40 TL yükleyip Game Pass almak mı?

O zaman ne sececeginizi biliyorsunuz hocam.
  12. Lunchx

Steam'e 80 TL yüklemek mi 40 TL yükleyip Game Pass almak mı?

Ben nedense Game pass i sevmiyorum ya oyun benim olmasi lazim ben olsam steam a yatirirdim en azindan alacagin oyunu istedigin zaman oynarsin.
  13. Lunchx

Steam ETS2 indirimdeki DLC'ler

Bence dlc lere para yatirmani tavsiye etmiyorum bir turkce tabelalar falan olsun diye bence gereksiz. Bende oynuyorum ayni oyunu 100+ saattir fakat dlc alma gibi bir gereksinim duymadim.
  14. Lunchx

Steam'dan Önereceği̇ni̇z Oyunlar?

Hm anladim, suan hicbir önerim yok cunku arkadaslar herseyi yazmis bu arada sectiginiz oyunlar mukemmel.
  15. Lunchx

Steam'dan Önereceği̇ni̇z Oyunlar?

RDR 2 alabilirsin guzel oyun, ayrica böyle araclara vesaire ilgin var ise Dirt Rally 2.0 da alabilirsin Ralli ile alakali gercekten farki yok.
  16. Lunchx

Steam 500 ₺ kadar oyun önerisi

Hocam 4 ile 5 arasında fazla bir fark göremiyorum sadece yol şeridi grafik ler biraz değişti.
Top Bottom