Nedenini de söyler misin? Steam'de kış indirimleri olacak ya. Ona hazırlık icabıyla 80 TL yüklemek daha cazip geldi. Ama Game Pass'ten oynamak istediğim oyunlar da var. Fakat birçokk oyunum da var Game Pass'e gerek var mı bilemedim. Yani Game Pass ' e gerek var ama aynı zamanda yok.İkinci seçenek daha uygun.
Katılıyorum.Ben nedense Game pass i sevmiyorum ya oyun benim olmasi lazim ben olsam steam a yatirirdim en azindan alacagin oyunu istedigin zaman oynarsin.
Aksine Game Pass seviyorum. 700 liralık Persona 5i oynayabiliyorum. Ama günü bitecek işte.Ben nedense Game pass i sevmiyorum ya oyun benim olmasi lazim ben olsam steam a yatirirdim en azindan alacagin oyunu istedigin zaman oynarsin.
O zaman ne sececeginizi biliyorsunuz hocam.Aksine Game Pass seviyorum. 700 liralık Persona 5i oynayabiliyorum. Ama günü bitecek işte.
Ya şöyle bir şey de var. O kadar oyunum var hiçbirini oynamadım. Persona'yı sonrada oynayabilirim. Şu Kış İndirimleri'ni atlatsam yeter banaO zaman ne sececeginizi biliyorsunuz hocam.
Game passHangi paket daha mantıklı:
Steam'e 80 TL yüklemek vs Steam'e 40 TL yüklemek + Game Pass almak
Elimde 80 lira var.
Neden sizce?Game pass
Kanka çok daha fazla çeşitte oyun var ama 80 tl ilede indirim sezonunda bir kaç şey alınabilirNeden sizce?
Aynen kafam buna takıldı zaten.80 TL ilede indirim sezonunda bir kaç şey alınabilir