Xbox game pass alınır mı

Maximum kk kampanyasi dijital ve gaming için yüzde 50 geri atıyor puan olarak sana
Ya da turkcelliysen faturaya yansit yaparak alırsan paycel e 105 yüklüyorlar
Maximum kart buluruz sıkıntı yok, turkcelliyim evet onu nasıl yapıyorum link felan var mı

Arkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?
gamepass al geç 2 gün sonra doom geliyor oyun 3 bin tl black ops 6 3k üstüne dünya akdar oyun var

alinir ,neden diyiceksen icinde cod oyunlari var ve ac serisi oynarsin ,+ batman felanda var bence net alinir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alinir ,neden diyiceksen icinde cod oyunlari var ve ac serisi oynarsin ,+ batman felanda var bence net alinir
yani soyle soyliyim muhtemelen 1 kez oynayip bidaha yuzune bakmaayacagin cod oyunlarina para vermek yerine tekte oynar bitirir ustune farkli oyunlarda deneyimlersin paranda cebinde kalir😀

Bugün alıcam gibi game pass’i beyler :D

bence al ultimate alınca oyunlarda bedava şeylerde veriyo ben almıştım güzel ben minecraft için aldım ama artık her şeyi oynıyom sarıyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bence ultimete al volarant filan oynıyosan ama sadece oyun oyanycaksan pc versiyonu daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,656
Üyeler
183,453
Son üye
muhammetlothbrok
Geri