Maximum kart buluruz sıkıntı yok, turkcelliyim evet onu nasıl yapıyorum link felan var mıMaximum kk kampanyasi dijital ve gaming için yüzde 50 geri atıyor puan olarak sana
Ya da turkcelliysen faturaya yansit yaparak alırsan paycel e 105 yüklüyorlar
Maximum kart buluruz sıkıntı yok, turkcelliyim evet onu nasıl yapıyorum link felan var mıMaximum kk kampanyasi dijital ve gaming için yüzde 50 geri atıyor puan olarak sana
Ya da turkcelliysen faturaya yansit yaparak alırsan paycel e 105 yüklüyorlar
Paycell kampanyalar kısmına göz atinMaximum kart buluruz sıkıntı yok, turkcelliyim evet onu nasıl yapıyorum link felan var mı
gamepass al geç 2 gün sonra doom geliyor oyun 3 bin tl black ops 6 3k üstüne dünya akdar oyun varArkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?
yani soyle soyliyim muhtemelen 1 kez oynayip bidaha yuzune bakmaayacagin cod oyunlarina para vermek yerine tekte oynar bitirir ustune farkli oyunlarda deneyimlersin paranda cebinde kaliralinir ,neden diyiceksen icinde cod oyunlari var ve ac serisi oynarsin ,+ batman felanda var bence net alinir
Oyun senin olmasını istiyorsanız al sürekli oynarım diyorsan yoksa boş işArkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?