Teşekkürler Hocam Peki Oyun Öneriniz Varmı?Oynatmaz hocam
4 gb ram web de gezinmek icin bile biraz problem olur, ekran karti zaten en dusuk seviye 10 fps bile oynatamaz.
Hocam araba oyunu oynuyor iseniz LFS var sisteminize göre dusuk sistemli ben onu oynardim sistemim dusuk seviye oldugu zamanlar.Teşekkürler Hocam Peki Oyun Öneriniz Varmı?
Battle Royale Oyunları Kaldırırmı Kaldırırsa Güzel Olanlardan Biraz Örnek VerebilirmisinHocam araba oyunu oynuyor iseniz LFS var sisteminize göre dusuk sistemli ben onu oynardim sistemim dusuk seviye oldugu zamanlar.
Hocam battle royel oyun oynamadigim icin bir sey diyemiyorum ama yt ye falan dusuk sistem oyunlari yazarsaniz cikiyor.Battle Royale Oyunları Kaldırırmı Kaldırırsa Güzel Olanlardan Biraz Örnek Verebilirmisin
Hocam tarzı farketmez başka oyun öneriniz varmıHocam battle royel oyun oynamadigim icin bir sey diyemiyorum ama yt ye falan dusuk sistem oyunlari yazarsaniz cikiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam 30 fps oynarim derseniz valorant kaldiriyor sisteminiz.
Hocam dizinde başka oyun öneriniz varmı tarzı farketmezValorant CS LoL gibi oyunları oynatır. Battle Royal olarak PUBG Apex kaldırmaz ama PUBG lite veya PUBG mobile kaldırabilir.
Hocam dizinde başka oyun öneriniz varmı tarzı farketmezValorant CS LoL gibi oyunları oynatır. Battle Royal olarak PUBG Apex kaldırmaz ama PUBG lite veya PUBG mobile kaldırabilir.
Merhaba, düşük seviye sistemler battle royal oyunu olarak "Realm Royale" var. Steam de ücretsizdi en son. Ben oyunu sevmiştim ölünce tavuk oluyordunuz bi zamanlar benim eski laptop ile oynamıştım ve benim eski laptop bile (i3 330m işlemci ve nvidia gt320m) düşük ayarda oynatıyordu. Ram bende 8 gb idi ama oyun çok ram kullanmıyordu sanırım emin değilim. Bence deneyin hocam sizin cpu ve gpu bendenkinden iyi olduğu için şansınız daha yüksek. Kolay gelsinTeşekkürler Hocam Peki Oyun Öneriniz Varmı?