Arama sonuçları: *

1. MeynnZenith

Steam Resident Evil oyunları zamlandı ve DMC 5

Ulan RE 2 REV'i part part 1,5 TL gibi bir fiyata mı ne alıyordum canım sıkıldıkça. En azından zaman geçiriyordum. 120 TL olmuş o bile...
  2. MeynnZenith

Epic Games Gizemli Oyun etkinliği bitti mi?

Haftaya olan oyunları görebiliyorum şu anda. Epic'e de artık güvenemiyorum, belki bug falan olmuştur diye. Etkinlik tamamen bitti mi, bilginiz var mı?
  3. MeynnZenith

Epic Games hakkımızı mı yedi?

Death Stranding verdi bugün gizemli oyun olarak. Ben 30dk içerisinde Death Stranding DIRECTOR'S CUT Edition olanı aldım ama server'ları yüzünden kütüphaneme eklenmedi, bir süre de açılmadı launcher. Az önce almak için girdiğimde de Death Stranding'in Director's Cut sürümünü değil de normal...
  4. MeynnZenith

Steam ve Epic games arasındaki fiyat farkı gerçek mi?

Epic'te şu anda kış indirimleri ve kupon indirimleri mevcut, o yüzden daha ucuz. 22 Aralık'ta da Steam'de başlıyor o indirimler. Eğer beklemem diyorsan 2 oyunu da 150TL'ye alabilirsin, Steam'de o iki oyun o kadar düşmez çünkü.
  5. MeynnZenith

Epic Games Gizemli Oyun günleri tekrar başladı!

Vereceklerdir mutlaka, her sene veriyorlar.
  6. MeynnZenith

F1 falan güzel olabilir aslında. Bak yarış falan demişken aklıma Forza Horizon 5 geldi. Keşke onu verseler.
  7. MeynnZenith

Haftaya bugün, saat 19-20.00 civarları.
  8. MeynnZenith

Ya ben de yine pot kırdım sandım. Bu aralar çok olmaya başladı da bana. Kusura bakma. :LOL: 1670517882 Evet. 1670517933 Yok yok ben de sinirli bir şekilde sormamıştım aslında, bir yanlışlık mı yaptım diye sordum. Yazarken hissettiremiyor insan, sinirli gibi geliyor doğal olarak :D.
  9. MeynnZenith

CoD markasından verirler mi bilmem, verirlerse de eski oyunlardan verirler bence.
  10. MeynnZenith

Verirlerse güzel olur da ben parayla Epic'ten almıştım önceki indirimlerde, benim işime pek gelmez.
  11. MeynnZenith

Neden "siz"li konuşmayalım, sorun mu var? :D
  12. MeynnZenith

İsterseniz bekleyin tabii de etkinlik zaten her sene 1-2 hafta kadar sürüyor. Yani biraz fazla bekleyebilirsiniz.
  13. MeynnZenith

Alınır, alınır. Hiç ücretsiz olmasını bekleme sen.
  14. MeynnZenith

Yok, RDR 2 vermez bence. Sen iyi bir fiyat indirimi buldun mu al RDR 2'yi. 1670517023 Verdiklerini vermesin ya. Tabii sen kendin için istiyorsun ama. :D
  15. MeynnZenith

Oo, tadından yenmez. 1670516370 Ayrıca Kış İndirimleri boyunca (yanlış bilmiyorsam her hafta gizemli oyunla beraber) 60TL'lik kupon verilecek. Kış İndirimleri alışverişlerinizde kupon kullanabilirsiniz.
  16. MeynnZenith

Evet ya, geçen sene normal haftalarda verdikleri oyunları vermişlerdi çoğunlukla. Vereceklerse en azından 1-2 tane taştaşlı oyun verseler...
  17. MeynnZenith

Artık şöyle bir güzel AAA oyun bekliyorum. Ama ne verirlerse versinler, oyundan çok olayın heyecanı beni eğlendiriyor. Bu hafta ne gelecek acaba diye tahminlere başlamak, forumlarda tartışmaları okumak ve oyun açıklanınca da ya çok sevinmek ya da "ulan bu muydu" demek çok zevkli.
  18. MeynnZenith

Evet, bu haftaki ücretsiz oyunlar verildikten sonra Gizemli Oyun etkinliği için "start" verildi. Hadi bakalım, bu sene nasıl sızmış, sallamasyon listeler; küfürler, sevinçler, "abi çöp bu" yorumları ve daha nicesini göreceğiz. :D
  19. MeynnZenith

epic games deki oyunu steam a atma

Epic Games'ten aldıysanız Epic Games hesabınızda kalır, Steam'den aldıysanız Steam hesabınızda kalır. Bir platformdan başka bir platforma aktarma yapamazsınız, bir bağlantı istemiyorsa. 1668519367 Ama bazı oyunlar (örnek Rainbow Six Siege) Steam veya Epic Games'ten alsanız bile bir Ubisoft/EA...
  20. MeynnZenith

steam giriş yapabilen varmı

Bende sorun yok. Acaba modem reset'lemeyi denediniz mi?
Top Bottom