Yok, RDR 2 vermez bence. Sen iyi bir fiyat indirimi buldun mu al RDR 2'yi.Steamden rdr2 almayı düşünüyordum sizce epic'i beklemeli miyim?
Verdiklerini vermesin ya. Tabii sen kendin için istiyorsun ama.Farming Simulator 19 tekrar verirse çooook iyi olur. Benim istediklerim ve tahminim:
Battlefield 4 ( tüm bf'ler ucuzladı ve bf1, 5 beleş oldu bu da olacak)
Farming Simulator 19/22
Max Payne 1/2 (satışı yok lazım bana)
Bethesda oyunları ds geldi büyük ihtimal onlardan da oyun gelir
Ultimate Edition şuan 130 lira bandında sizce alınır mı?Yok, RDR 2 vermez bence. Sen iyi bir fiyat indirimi buldun mu al RDR 2'yi.
Alınır, alınır. Hiç ücretsiz olmasını bekleme sen.Ultimate Edition şuan 130 lira bandında sizce alınır mı?
İsterseniz bekleyin tabii de etkinlik zaten her sene 1-2 hafta kadar sürüyor. Yani biraz fazla bekleyebilirsiniz.RDR2 alacaktım. Şunu bekleyeyim sağı solu belli olmaz bunun.
Hocam sizli konuşmayalım öncelikle indirimin bitiminden bir gün önce alınıp sonradan iade edilebilir Buluruz bir hal çaresini yaİsterseniz bekleyin tabii de etkinlik zaten her sene 1-2 hafta kadar sürüyor. Yani biraz fazla bekleyebilirsiniz.
Neden "siz"li konuşmayalım, sorun mu var?Hocam sizli konuşmayalım öncelikle indirimin bitiminden bir gün önce alınıp sonradan iade edilebilir Buluruz bir hal çaresini ya
Verirlerse güzel olur da ben parayla Epic'ten almıştım önceki indirimlerde, benim işime pek gelmez.Metro Exodus'u kesin verecekler gibi hissediyorum.
Ben bekliyecem zaten indirimin bitmesine çok varSteamden rdr2 almayı düşünüyordum sizce epic'i beklemeli miyim?