Neler Yeni

Kalıcı Ücretsiz 🟢 Epic Games Gizemli Oyun 1. Gün (tahminleri alalım)

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Mehmetcan İvrendi
Epic gamesin yaptığı en büyük hata sosyal etkileşimi getirmemek. Steamde topluluklar,rehberler vb şeyler sayesinde platforma sadece oyun oynamak için girmiyorsun. Steamin tek kazandığı para oyun satmakta değil, Valve ile alakası olmayan bir oyunda bile eşya satıldığı zaman steam belirli oranda bir para kazanıyor .Onun dışında Steamde profil yapmak için bile deli paralar harcayan insanlar var.
Öncelikle evet bazı diğer oyun İtemleri'de vs. Satılıyor ve Steam bundan komisyon alıyor ama dürüst olalım Hiç biri CS İtemleri kadar çok satmıyor Her gün Sadece Steam Global'de Sadece Kasalardan yüz binlerce dolar Kazanıyorlar ki Akın/Anahtar/Capsül vs. Saymıyorum bile (Hatta en büyük CS toplulugunun olduğu çin Steam'ini bile Saymadım sen düşün)

Epic'te gelirsek Yani Evet bu tarz bir Uygulamada Sosyalleşme Özelliği çok önemli Çünkü Zaten Oyunun tadını Arkadaşlar ile oynarken vs. Alıyoruz en çok Online fps oyunlarıda zaten Gerçek insanlar ile beraber oynadığımız ve sosyalleştiğimiz için Binlerce saat oynuyor insanlar Ama Düşününce Ciddi Olalım Discord Çıktığından Beri Kaçımız Steam Üzerinden Konuşur olduk (Tabi Steam Hentai gruplarındaki sohbet falan ediyoz ama o ayrı😁)

Yani Epic'in Aslında Steam Kadar Sevilmemesinin bir çok Sebebi Var Ama en önemli Ve en büyük kaybı yaşamasının 2 Sebebi var⬇️

1- Optimizasyonu : Malesef Epic Games'in En Çok Nefret edilen Kısmı Yani (Epic Games'in Çok yavaş açılması/İndirme Yaparken Sıfırlanma vs
Gibi Sorunlar/İndirme yaparken Steam'e göre daha yavaş İndirme yapması) Vs.

Kısa ve Öz : Epic Games'in Launcher'ı nın Çöp Olması Berbat
(Ve en garip kısmı yıllardır bile bile düzeltmediler garip🤔 Oysaki Launcher'ı düzelrseler Ve Topluluk vs. Ekleseler ve oyun sayısını Artırsalar Kullanıcı sayısı
5-10 Kar Artar.)

2- Arayüzün İşlevselliği : Yani mesela arayüzü Tamam Belki Hoş duruyor ama Steam gibi aradığın oyunları Kolayca bulamıyorsun Yani Tamam belli isimli oyunları buluyorsun ama ben daha çok Filtreleyip Oynayacak Oyun arama gibi şeyleri kastediyorum Öncellikle Aşırı Az Bir Filtreye sahip Ve Açıkçası Arayüzü Tasarım Olarak Hoş Ama Daha çok reklam panosu vs. Gibi hissettiriyor Steam Gibi Kendine çeken veya gel lan buraya ben oyun Mağzasıyım Diye bağıramıyor Epic Arayüzü Daha ćok sanatsal bir çalısma gibi😁

Top Bottom