Neler Yeni

epic games deki oyunu steam a atma

Seyyid01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
SeyyidEFe01
Epic games ten oyun aldım , oyunu epic games ten steam a göndermek istiyorum (oyunu steam dan oynamak istiyorum) . oyunu iade edemiyorum. Böyle bir sistem varmı? (oyunun adı : Bloons TD 6)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Epic games ten oyun aldım , oyunu epic games ten steam a göndermek istiyorum (oyunu steam dan oynamak istiyorum) . oyunu iade edemiyorum. Böyle bir sistem varmı? (oyunun adı : Bloons TD 6)
Epic Games'ten aldıysanız Epic Games hesabınızda kalır, Steam'den aldıysanız Steam hesabınızda kalır. Bir platformdan başka bir platforma aktarma yapamazsınız, bir bağlantı istemiyorsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epic Games'ten aldıysanız Epic Games hesabınızda kalır, Steam'den aldıysanız Steam hesabınızda kalır. Bir platformdan başka bir platforma aktarma yapamazsınız, bir bağlantı istemiyorsa.
Ama bazı oyunlar (örnek Rainbow Six Siege) Steam veya Epic Games'ten alsanız bile bir Ubisoft/EA hesap bağlantısı isteyeceği için hem satın aldığınız platformda (Epic Games veya Steam) hem de Ubisoft/EA platformunda hesabınıza eklenir. Ancak Steam ve Epic Games arasında böyle bir olay yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,731
Üyeler
166,076
Son üye
keuluturk
Top Bottom