Arama sonuçları: *

1. Mustafa Zahid

Yardım Steam Hesabım Mı Çalındı

Herkes kendi kendisine bir şeyler uydurmuş. Steam mağazasından alınmayan ama dosyalarının içinde Steam bağlantısı bulunan korsan, geliştirilen herhangi bir oyunu açtığınızda otomatik olarak Steam arayüzü, arkadaşlarını falan yüklediği için Steam'de oynadığını göstermek için sadece Space War...
  2. Mustafa Zahid

CS:GO crack yüzünden ban?

CS2'den ötürü en başta (nisan aylarında olması lazım) Owerwatch sistemi kapandı, ardından ise haziran ayında direkt VAC ban sistemi kaldırıldı. Keşke böyle boş boş yazmadan önce bir baksan acaba böyle mi gerçekten diye.
  3. Mustafa Zahid

STEAM HESABIM ÇALINDI!

Steam destek öyle şeylerde yardımcı oluyor onlara yazarsan sorununu yüksek ihtimalle çözebilirsin.
  4. Mustafa Zahid

Discord nitro alacağım hemen iptal edebilirmiyim?

Aldıktan sonra Nitro bitmesine 2 gün kala iptal et.
  5. Mustafa Zahid

Epic hesabım kaç TL eder?

Ee... iyi de ona bakılırsa Steam hesapları da 1000TL değerindeyken 600 700TL'ye satılıyor. Hele ki bu Epic hesabı ve çoğu indirimle bedavaya geldiği için onları direkt 0'a say çünkü bu hesapları alan onların bedava olduğunu biliyor genelde. Tabi bilmeyen birisine denk getirirsen benim dediğimin...
  6. Mustafa Zahid

sizce bu steam profili nasıl

Böyle çizim vitrini olduğu sürece her profil güzel zaten.
  7. Mustafa Zahid

GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

Steam önerilen kuru 10₺ olarak belirleyince Valve kendi oyunlarına otomatik zam yaptı. GTA 6 neredeyse çıkacakken GTA 5'in böyle bir hareket yapacağını çokta sanmıyorum. Edit: Ha ben de durmaplay sitesinden 45₺'ye almıştım zamanında, öyle yerlerden de alabilirsin.
  8. Mustafa Zahid

GTA 5 Hala Satın Alınır mı?

Online'da hile sıkıntısı olsa bile FiveM ile kurtarıyor bence. Ben hep GTA 5'te böyle mod kurup tek takılan kafadaydım, öyle de güzel oluyor. Ek olarak 150₺ iken değil de 70₺ iken alman daha iyi olur.
  9. Mustafa Zahid

STEAM HESABIM ÇALINDI!

10. Mustafa Zahid

Bu Steam'deki verilen yasak neyi ifade ediyor?

Assetto Corsa ve Forza serisindeki sorunlarımı genelde Steam'den çözüyorum. İşe yaradığı oluyor.
  11. Mustafa Zahid

He ya gereksiz yere konu açmış gibi oldum. Keşke ne yazdığımı da ekleselermiş. Ne yazdığımı göremiyorum. %text% olarak bugta kalmış sanırsam.
  12. Mustafa Zahid

Ha. İyi de neden ki? Ben sadece kendi arkadaşlarımın arasında kurduğum toplulukta üyeyim. Evet bu arada gerçekten de gereksiz bir şeymiş. Ben de Steam'in topluluğundan ban falan yedim sandım.
  13. Mustafa Zahid

Ben anlamadım beyler şimdi benim hesabımda artık ne olmayacak? Neye karşı bir yasağım var?
  14. Mustafa Zahid

steam koleksiyon kartı pahalı olan oyunlar varmı

Bunu yapmak için geciktin, sonbahar indirimlerini falan bekle. Şu an oyunlardan adam akıllı kâr edemezsin.
  15. Mustafa Zahid

Steam yaz indirimleri şimdi alacaktim 8 temmuz diyordu bitti

Öyle bir şey yazdığını hatırlamıyorum ve ek olarak Steam genelde indirimlerini ya 7'de bitirir ya da 8'de. 7'de bitirmemişti ben de saat 19:58'de son olarak bir oyun daha almıştım, son anda aldım. Büyük ihtimalle saat 8'de biter yazısını tarihle karıştırdın.
  16. Mustafa Zahid

Steam 40 levelden 50 levele geçmem için kaç tl harcamam lazım

Ben zaten sana oyun al diye bir şey demedim. Her neyse, istediğin şeyin yapılıp yapılmadığı hakkında bir fikrim yok. Herhalde tek tek bakmalısın.
  17. Mustafa Zahid

Rozet işleyip level kasmak için o oyuna sahip olmana gerek yok. https://www.steamcardexchange.net/index.php?badgeprices Gir şuraya, "Price" kısmını en düşükten yükseğe doğru yap. Oradaki liste en ucuz kart setli oyunları sana diziyor. Onları alabilirsin.
  18. Mustafa Zahid

25 LVL civarlarındayken Steam XP'in 5.000 civarı oluyor. 25 LVL olana kadar ne kadar harcadıysan aynısını harcayacaksın gibi düşün.
Top Bottom