Hangi oyunun kartlarıyla yapacağına bağlı olarak 100-150 TL yeterli olur sanırsam.Konu başlıktadır
25 LVL civarlarındayken Steam XP'in 5.000 civarı oluyor. 25 LVL olana kadar ne kadar harcadıysan aynısını harcayacaksın gibi düşün.5k gerekiyor
evet haklısın öyleymiş. arkadaşın dediği siteden baktımHangi oyunun kartlarıyla yapacağına bağlı olarak 100-150 TL yeterli olur sanırsam.
Hangi oyunun kartlarıyla yapacağına bağlı olarak 100-150 TL yeterli olur sanırsam.
25 LVL civarlarındayken Steam XP'in 5.000 civarı oluyor. 25 LVL olana kadar ne kadar harcadıysan aynısını harcayacaksın gibi düşün.
Steam Level Bot araştırabilirsin, fiyat bilgisi veriyorlar sitelerinde.
Rozet işleyip level kasmak için o oyuna sahip olmana gerek yok.evet haklısın öyleymiş. arkadaşın dediği siteden baktım
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki sahip olduğum oyunlar arasında en ucuz kartın hangi oyun da olduğunu öğrene
bilir miyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki sahip olduğum oyunlar arasında en ucuz kartın hangi oyun da olduğunu öğrenebilir miyim
çöp oyunlar alıp hesabımı kirletmek istemiyorum elde olan oyunları öğrene bilsem çok iyi olurRozet işleyip level kasmak için o oyuna sahip olmana gerek yok.
Badge Pricelist :: Steam Card Exchange
Steam Trading Cards related website featuring trading cards, badges, emoticons, backgrounds, artworks, pricelists, trading bot and other tools.www.steamcardexchange.net
Gir şuraya, "Price" kısmını en düşükten yükseğe doğru yap. Oradaki liste en ucuz kart setli oyunları sana diziyor. Onları alabilirsin.
Ben zaten sana oyun al diye bir şey demedim. Her neyse, istediğin şeyin yapılıp yapılmadığı hakkında bir fikrim yok. Herhalde tek tek bakmalısın.çöp oyunlar alıp hesabımı kirletmek istemiyorum elde olan oyunları öğrene bilsem çok iyi olur
Levelin artısı nedir?Konu başlıktadır
Her 10 level atlayışta profile koyabileceğin vitrin sayısı +1, her level atlayışta maksimum arkadaş ekleme sınırınız ise +5 artıyor. Ayrıca rastgele olarak hızlandırma paketi düşürme olasılığı da artıyor.Levelin artısı nedir?