Arama sonuçları: *

1. Muti

En ucuz VP nereden alınır ?

Hi2games. 1250 vp 51 tl güvenilirdir 300vp aldım anında geldi kodum
  2. Muti

Steam 5 dolar kuralı

hayır, normalde o tarz bir şey ama bu konuda güncel dolar kuru baz alınıyor
  3. Muti

Steam 5 dolar kuralı

steam hesabına 5 dolar değerinde para yatırınca normalde kısıtlanmış olan birçok özelliğe erişiyorsun arkadaş ekleme bunların en önemlisi mesela, o parayı harcamana gerek yok hesaba parayı atman yeterli
  4. Muti

Hİ2GAMES güvenilir mi ?

k4rbon4th diye bir yayıncıya sponsorlar. Her aboneye 10 tl kod veriyorlar 10 gün sonra ben de abone olalı 5 gün oldu bekliyorum bu arada bu yayıncının dc sunucusuna üyeyim baya bi alışveriş yapanlar var yayıncı da çekilişle veriyor herkes ödüllerini alabilmiş
  5. Muti

Xbox gamepass pc de fifa 21 var mı?

Var ama 10 saat ile kısıtlı. Diğer fifa oyunları sınırsız oynanabiliyor 1619645256 Ea play çoktan xbox gamepasse eklendi bile
  6. Muti

Steam kısıtlamı nasıl kaldırırım

Hopiden 10 tl steam kod kazanabilirsin
  7. Muti

Steam mı epic mi ???

Hangisi ucuzsa onu tercih ederim ben. Ama eğer aynı fiyat ise steam ilk tercihim olur
  8. Muti

Bedava steam cüzdan kod alabileceğim yerler

ben de bilmiyorum isimlerini maalesef
  9. Muti

Bedava steam cüzdan kod alabileceğim yerler

Twitchte bazı yayıncılar sadakat puanına falan cüzdan kodları veriyor onlara bakabilirsin
  10. Muti

Steamde nasıl cüzdandaki paramı katlarım

Ne diyorsun la sen? Konu benim değil neyin reklamını yapayım bu 1 İkinci olarak da istersen kodumu veririm dedim reklam yapicak olsam direk kodumu yazardım buraya. Sana yardım etmeye çalışıyoruz dediğin lafa bak yazık sana
  11. Muti

Steamde nasıl cüzdandaki paramı katlarım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/hopiden-bedava-rp-steam-cuezdan-kodu-vp-almak.344060/#post-3437865 Risksiz ve rahat bir şekilde yapabilirsin bunu istersen sana kodunu da veririm hem sen 5 paracık kazanırsın hem de ben
  12. Muti

Steamden paramı geri çekebilirmiyim?

Eğer steam cüzdan kodunu aktif ettiysen geri çekemezsin, paranı geri çekmenin tek yolu skin alıp bynogame gibi sitelerden daha düşük fiyat ile satmak
  13. Muti

Steamde "Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor." hatası

desteğe de yazdım ben de daha dönen olmadı, fena çöktüler sanırım bu sefer
  14. Muti

Steamde "Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor." hatası

bir kapsül siparişi verdim ama satın alması uzun sürünce iptal ettim, yine de yeniden kasa almak isteyince Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin. bu...
  15. Muti

CSGO Sticker Kapsülüm Envanterde Yok

Bi tane açıp deneyeyim o zaman ya Kasa sitelerinden 70 tl battım zaten koymaz herhalde:D peki bu kasaların linki ya da ismi nedir? 1617858057 Bu arada rmr kasalarına baktım 1.80 tl falan diyolardı da 2.30 olmuş herhalde bunlardan hangisini açayım efsaneler, mücadeleciler, meydan okuyanlar?
  16. Muti

CSGO Sticker Kapsülüm Envanterde Yok

Bu kapsüllerin olayı ne? 15 tllik alsam kaç tl kâr edebilirim.
  17. Muti

30 tl ye ak-47 skini olarak ne var

Barok moru alma sakın uyarayım çok iğrenç kendisi. Aslında fiyat çok arada kötü skinler var bundan fiyatı düşük ama fiyatı daha pahalı olup güzel skinler de var. Bu fiyat aralığında en çok hoşuma giden skin ak47 seçkin yapım oldu
  18. Muti

steam'de bir sorun mu var

la steam çöktüğü için cs de girilmiyor demii
  19. Muti

steam'de bir sorun mu var

evet bir sorun var, çöktü kendisi
  20. Muti

STEAM İTEMLERİN KAYBOLDU

şu an steam çöktü, bende envanterime ulaşamıyorum
Top Bottom