steam çökmüş bendede maç bulma süresine 3 saat diyor ayrıca pazardan geri çektiğim ürünlerim yok envanterdeSabah sticker kapsülü almıştım ama envanter çöktüğü için kullanamadım, şimdi envanter düzelmiş ama sticker kapsülüm envanterimde görünmüyor. Nasıl çözerim?
Aynı sorun bende var hatta 1000 TL'lik item'de :/Sabah sticker kapsülü almıştım ama envanter çöktüğü için kullanamadım, şimdi envanter düzelmiş ama sticker kapsülüm envanterimde görünmüyor. Nasıl çözerim?
aynen benimde öylesteam çökmüş bendede maç bulma süresine 3 saat diyor ayrıca pazardan geri çektiğim ürünlerim yok envanterde
Ben 10 tane aldım. 3 tane geldi anca. Bekleyin gelir.Sabah sticker kapsülü almıştım ama envanter çöktüğü için kullanamadım, şimdi envanter düzelmiş ama sticker kapsülüm envanterimde görünmüyor. Nasıl çözerim?
Bu kapsüllerin olayı ne? 15 tllik alsam kaç tl kâr edebilirim.Düzeldi beyler.
Kardeşim mantık şu, 2 tl ye kutu alıyorsun. Açıyorsun içiden 0.50TL veya 100 150 TL lik bir İtem atıyor. Ben 20 TL lik aldım açtım. 17 TL sini geri verdi biraz daha aldım 10 tl yi geri verdi. Biraz daha aldım 5 tl yi geri verdi. Ona da aldım 3 tl yi geri verdi onada aldım hiç bişe kalmadı Bende indirim yaptıkları için dropları azaltmıslar. Değmez parana yazık.Bu kapsüllerin olayı ne? 15 tllik alsam kaç TL kâr edebilirim.
Kardeşim mantık şu, 2 TL ye kutu alıyorsun. Açıyorsun içiden 0.50TL veya 100 150 TL lik bir İtem atıyor. Ben 20 TL lik aldım açtım. 17 TL sini geri verdi biraz daha aldım 10 TL yi geri verdi. Biraz daha aldım 5 TL yi geri verdi. Ona da aldım 3 TL yi geri verdi onada aldım hiç bişe kalmadı Bende indirim yaptıkları için dropları azaltmıslar. Değmez parana yazık.
Bi tane açıp deneyeyim o zaman ya Kasa sitelerinden 70 tl battım zaten koymaz herhalde peki bu kasaların linki ya da ismi nedir?Kardeşim mantık şu, 2 TL ye kutu alıyorsun. Açıyorsun içiden 0.50TL veya 100 150 TL lik bir İtem atıyor. Ben 20 TL lik aldım açtım. 17 TL sini geri verdi biraz daha aldım 10 TL yi geri verdi. Biraz daha aldım 5 TL yi geri verdi. Ona da aldım 3 TL yi geri verdi onada aldım hiç bişe kalmadı Bende indirim yaptıkları için dropları azaltmıslar. Değmez parana yazık.
Bu arada rmr kasalarına baktım 1.80 tl falan diyolardı da 2.30 olmuş herhalde bunlardan hangisini açayım efsaneler, mücadeleciler, meydan okuyanlar?Bi tane açıp deneyeyim o zaman ya Kasa sitelerinden 70 TL battım zaten koymaz herhalde peki bu kasaların linki ya da ismi nedir?
takasım vardı iptal ettim sabah envanterde yok çıvdırıcam yasteam çökmüş bendede maç bulma süresine 3 saat diyor ayrıca pazardan geri çektiğim ürünlerim yok envanterde
benimki düzelditakasım vardı iptal ettim sabah envanterde yok çıvdırıcam ya