Neler Yeni

Steamde "Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor." hatası

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
bir kapsül siparişi verdim ama satın alması uzun sürünce iptal ettim, yine de yeniden kasa almak isteyince
Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin.
bu hatayı alıyorum. Fotoğrafta da gözüktüğü gibi şu anda hiçbir siparişim bulunmamakta. Çözümünü bilen var mı?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (155).png
    Ekran Görüntüsü (155).png
    641.9 KB · Hit: 146

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bir kapsül siparişi verdim ama satın alması uzun sürünce iptal ettim, yine de yeniden kasa almak isteyince
Bu eşya için zaten aktif bir satın alma siparişiniz bulunuyor. Yeni bir satın alma siparişi verebilmeniz için önceki siparişinizi iptal edin ya da siparişinizin tamamlanmasını bekleyin.
bu hatayı alıyorum. Fotoğrafta da gözüktüğü gibi şu anda hiçbir siparişim bulunmamakta. Çözümünü bilen var mı?
Steam dünden beri hala sıkıntılı. Beklemekten başka çare yok maalesef. Aynısı yaptığım satış işlemlerinde de oluyor.

DejavuTN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Aynı hatayı güncel olarak bende alıyorum çözüme ulaşırsan haberdar edersen çok mutlu olurum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Sabahtan beri bir ton cs kasasi aldim hala envanterime gelmesini bekliyorum steam gönderir eninde sonunda glb yan çizmez inş o.O2

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sabahtan beri bir ton cs kasasi aldim hala envanterime gelmesini bekliyorum steam gönderir eninde sonunda glb yan çizmez inş o.O2
desteğe de yazdım ben de daha dönen olmadı, fena çöktüler sanırım bu sefer

Top Bottom