Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Steam tekrar TL'ye geçer mi?

Bundan sonra çok çok zor artık.
  2. PurpleWebb

🎮 İlk Satın Aldığınız Orjinal Oyun Hangisi ?¿ 🎮

NFSU2 + PES 2009 (PS2) :)
  3. PurpleWebb

steamı iyi bilen bakabilir mi?

Koleksiyonun içine girin sağ üstte ayar işareti var. Oradan gizlilik ayarı olması lazım oradan ayarlamayı deneyin.
  4. PurpleWebb

Eklemem gereken oyun var mı

Birlikte oynayacak arkadaşın, sevgilin falan varsa It Takes Two'yu değerlendirebilirsiniz. Hikayesi, grafikleri, oynanışı mükemmel bir oyundur.
  5. PurpleWebb

Kabasakal guvenirlimi

Kabasakal'ı görünce BomBom 337 zamanlarım aklıma geldi. Az epin çekmediydim orda. Bir sorun yaşamamıştım. :)
  6. PurpleWebb

Steam'den Sonra EA App de Dolara Geçti

Sanırım artık hepsi yavaştan dolara geçiyor. Sırada Epic Games, PS ve Xbox var. Onlarda çok dayanmaz gibime geliyor.
  7. PurpleWebb

Steam benden 80 dolara yakın fazladan para çekti

Bu konuda net bir yorum yapamam, dediğim gibi direk bankanız ile görüşün.
  8. PurpleWebb

Her bankanın uygulaması ve işleme koyduğu faiz vs. farklı olduğu için olabilir. Dediğim gibi yine emin olmak için bankanızla görüşün.
  9. PurpleWebb

Onu Steam çekmemiş. Dolar ile alışveriş yaptığınız için banka sizden kur farkını + komisyonunu da almış. Banka ile alakalı yani. Yine de bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşün derim. Ama resimlere bakınca ben öyle anladım şahsen.
  10. PurpleWebb

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

Ödüllere çok bakmadım açıkçası ama Best Multiplayer harbi BG3 ne alaka sjsjsjsjs
  11. PurpleWebb

🔥 GAME OF THE YEAR BALDURS GATE 3 KAZANDI 🔥

Evet doğru herkesin sevebileceği bir tür değil, ancak benim gibi çok fazla izometrik kameralı bir RPG oyunu oynamayan bir sürü insanı bile kendine çekip oynatmayı, sevdirmeyi başardı Baldurs Gate 3. Bu sebeple sonuna kadar hak ediyordu. Sevindim kazanmasına. ^^ Edit: RPG yazarken J tuşuna...
  12. PurpleWebb

Steam'den oyun almak mı Game Pass almak mı?

Steam'de elinizde olmayan bir oyun GamePass'te varsa veyahut farklı farklı Indie oyunlara şans vermek istiyorsanız GamePass almanız daha makul olacaktır diye düşünüyorum.
Top Bottom