Steam'den oyun almak mı Game Pass almak mı?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,567
Elimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?

Elimde istediğim tüm oyunlar var Steam'de. Sadece aç gözlülk yapıp 60 liraya daha oyun mu alsam yoksa sizce 2 aylık Game Pass mi alsam?
oyun Gamepass'te varsa ve kısa süren bir oyun ise Gamepass al.

Steam'de elinizde olmayan bir oyun GamePass'te varsa veyahut farklı farklı Indie oyunlara şans vermek istiyorsanız GamePass almanız daha makul olacaktır diye düşünüyorum.

Valla gamepass nimet ya. Normalde yüzüne bakmadığım oyunları indiriyorum bakıyorum falan bazıları güzelmiş diyorum DOOM eternal gibi. 500 mbit net olunca tabii kolay oluyor o ayrı ama çok güzel bir his.

be olsam steam kütüphanemde çok oyun olsun diye alırım

Valla gamepass nimet ya. Normalde yüzüne bakmadığım oyunları indiriyorum bakıyorum falan bazıları güzelmiş diyorum DOOM eternal gibi. 500 mbit net olunca tabii kolay oluyor o ayrı ama çok güzel bir his.
saniyed 2 mb iniyo .)

gamepass daha mantıklı bence. ucuz yollu oyunların bir çoğu gamepasste var zaten. Üzerine AA kalite oyunlara erişebiliyorsunuz.

Steam candır. Ama 3-5 saat oynayacağım oyuna para vermektense gamepass alırım daha iyi

Game passta bana göre oyun yok tercihim steam

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Benim gibi haftada 1-2 pc geçebilen biri için game pass mantıklı değil. 60tl dediğin Katana ZERO içinse 15tl alınır

Geri