Eko1910
80+
Arkadaşlar steam'dan bu ay 95 dolar bakiye yükledim fakat bugün farketttim ayın 6 sında dünyanın parasını çekmiş bu nasıl olabiliyor
Arkadaşlar steam'dan bu ay 95 dolar bakiye yükledim fakat bugün farketttim ayın 6 sında dünyanın parasını çekmiş bu nasıl olabiliyor
Hocam 95 dolar bakiyeye bi o kadar kur farkı komisyon falan normalmi sizceOnu Steam çekmemiş. Dolar ile alışveriş yaptığınız için banka sizden kur farkını + komisyonunu da almış. Banka ile alakalı yani.
Yine de bankanızın müşteri hizmetleri ile görüşün derim. Ama resimlere bakınca ben öyle anladım şahsen.
Her bankanın uygulaması ve işleme koyduğu faiz vs. farklı olduğu için olabilir. Dediğim gibi yine emin olmak için bankanızla görüşün.Hocam 95 dolar bakiyeye bi o kadar kur farkı komisyon falan normalmi sizce
Ben bakiye yüklerken bazen steamda sarı bi hata veriyor kart bloke falan diye yüksek miktar yüklerken. Acaba o hatayı verdiğindemi çekti parayı ama ben 6 aralıkda sadece 5 dolar bakiye yükledim ayni gün farklı miktarlar çekmişHer bankanın uygulaması ve işleme koyduğu faiz vs. farklı olduğu için olabilir. Dediğim gibi yine emin olmak için bankanızla görüşün.
Bu konuda net bir yorum yapamam, dediğim gibi direk bankanız ile görüşün.Ben bakiye yüklerken bazen steamda sarı bi hata veriyor kart bloke falan diye yüksek miktar yüklerken. Acaba o hatayı verdiğindemi çekti parayı ama ben 6 aralıkda sadece 5 dolar bakiye yükledim ayni gün farklı miktarlar çekmiş
Bankayı aradım yardımcı olamadılar steam destege yazmistim böyle bi yanıt almıştımBu konuda net bir yorum yapamam, dediğim gibi direk bankanız ile görüşün.