Neler Yeni

Steam kartımdan sürekli para çekiyor yardım

Eko1910

80+
Usta ben de aynı şeyi yaşadım 4 gün önce nba2k25 aldım 1360 tl ye beğenmedim iade ettim para hesabıma geçmedi dün bi baktım hesaptan 1360 tl daha çekilmiş İnsallah benim de parayı iade ederler valla denizbank pişmanlık
Geçen hafta 50 dolar bakiye yükledim steame 2 gün sonra bi daha çekmiş 😂

Eko1910

80+
Usta peki bi işlem yapmaya gerek var mı geri ödemesi için iadenin parası yattı da diğer habersiz çektiği hala yatmadı hesaba
Ben zaten bakiye yükledim harcadim. Ama otomatik geri iade yapiyodu bana bakalım bu sefer yapacakmı eğer sen garanti olsun diyosan denizbank sitesine gir pc den girmen lazim aramaya harcama itirazı yaz ordan itiraz oluştur işlemler çıkar zaten tarihlerini girince

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Akif Oflaz
Ben zaten bakiye yükledim harcadim. Ama otomatik geri iade yapiyodu bana bakalım bu sefer yapacakmı eğer sen garanti olsun diyosan denizbank sitesine gir pc den girmen lazim aramaya harcama itirazı yaz ordan itiraz oluştur işlemler çıkar zaten tarihlerini girince
Eyvallah, 1-2 gün daha bekleyeyim yatmazsa yazarım kral sağolasın

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Umut tunç
Arkadaşlar merhaba 03.12.2023 tarihinde steam'a 90 dolar bakiye yükledim fakat yükleme ekranında bir kaç defa bloke diye bir hata verdi parça parça yükledim başarılı oldu. 06.12.2023 tarihinde aynı parayı bi daha çekmiş bugün 12.12.2023 tarihinde 144 tl yani 5 dolar daha cekmiş bankayı aradım durumu anlattım 03.12.2023 tarihindeki işleme itiraz edebiliyoruz diyo yanlış çekilen paraya itiraz edilemiyor diyo gözükmuyomuş şubeye gittim para hesapdan çıkmış biz bişey yapamayız steam le görüşün diyo steam destekde paranın kendilerine geçmediğini söylüyo para yalan oldu gitti 3000 tl ye yakın para yok oldu beyler. Dekontları falan atıyorum steamle konuşmalari daha önce başina böyle bişey gelen oldumu? Ne yapmam lazim para belirli bi süre sonra gerimi iade olacak
bir yakınımda olmuştu 5 bin tl çekmişlerdi geri bildirdiler steam hesabından birine hediye olarak atmışlar parasını geri aldı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,695
Üyeler
161,114
Son üye
Croxie
Top Bottom