Arama sonuçları: *

1. T

Nvidia kullanıcılarına gamepass dağıtıyor (Irkçılık)

Kör olaydımda şu yorumu okumayadım.Ne yaşıyon allasen
  2. T

Dava olayim olabilir akil vermeniz gerekmekte

Sana kalmış ozaman ne yapacağın ben bilemem
  3. T

Dava olayim olabilir akil vermeniz gerekmekte

Aynısı benim başıma geldi herkese aynısını yapıyorlar galiba sazan avımı yoksa bu 1716516215 Ben hiç geri ödemedim birşeyde olmadı ama sana olur mu bilemem.Bi gamesatışdan uzak durmak lazım var bunlarda bi sıkıntı masum değiller kesinlikle
  4. T

Gamemarkt Tarafından Dava (Acil)

1.5 sene önce felan hala aynısını yapıyorlar ama davalık olanlarda vardı bilgin olsun.
  5. T

Evet gamemark üzerınden lol hesabı sattım 1500 tl di
  6. T

Aga valla yanlış yönlerdirmek istemem ama bizim başımızıda geldi bu olay dava açmadılar. Para koparmak için dümenden yapıyor olabilirler
  7. T

Steam VAC Yasaklaması Neleri Engeller?

Reis kusura bakmada benimde çok sinirlendigim zamanlar oldu ama ben hiç bir zaman hile açma karaktersizligini yapmadım bide bunu yüzsüz gibi burda açıklaman neyse soruya gelelim hiç bir şey yapamazsın.
  8. T

Steam 60 TL Bakiyeye Ne Yapayım?

Rehberler vardı forumda onlara bak
  9. T

Steam 60 TL Bakiyeye Ne Yapayım?

Sakın öyle bi hata yapma bence oynamak istediğin oyun varsa oyun al yoksa üzerine para ekleyip CS go broken fang bileti al ordan kar edebilirsin baya
  10. T

Steam oyun iade ettiğinde save gider mi?

Cevabı aldım azcık yukarda teşekkürler
  11. T

Sonunda aradıgım cevap geldi teşekkürler
  12. T

Adamlar bedavaya oynamış olur işte oyunu bitirdikten sonra tekrar iade eder 1616670418 Peki ilk sordugum sorunun cevabı ney saveler gidermi iade edince.
  13. T

Hocam suistimal edemezler mi sürekli iade ederek
  14. T

Arkadaşlar merak ettim sadece mesela bir oyun aldın oynadın beğenmedin iade ettin sonra tekrar aldın baştanmı başlıyor yoksa duruyormu save dosyaları.Merak ettiğim bir şey daha var bu save dosyaları kopyalanıp tekrar alındığında dosyaların içne atılabilirmi biliyorum hee bir tek sen zekisin fln...
  15. T

Xbox game pass ile alakalı bir kaç soru?

Arkadaşlar aklıma takılan bir kaç şey varda bu game pass hakkında 1.Ben bu oyunları geforce now ile beraber oynayabilecek miyim? 2.Gold üyelikteki oyunların hepsine nerden ulaşabilirim.Goldu önerirmisiminiz...
Top Bottom