Neler Yeni

Steam oyun iade ettiğinde save gider mi?

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
Arkadaşlar merak ettim sadece mesela bir oyun aldın oynadın beğenmedin iade ettin sonra tekrar aldın baştanmı başlıyor yoksa duruyormu save dosyaları.Merak ettiğim bir şey daha var bu save dosyaları kopyalanıp tekrar alındığında dosyaların içne atılabilirmi biliyorum hee bir tek sen zekisin fln diceksiniz ama merak ettim sadece bılmıyorum.

ELECTUS

80+ Silver
Save gitmiyor.

TheEdenProject

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Yunus Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sürekli iade edince ne geçecek ellerine ?
Adamlar bedavaya oynamış olur işte oyunu bitirdikten sonra tekrar iade eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer oyun No Drm, yani korsan korumasız ise aldıktan sonra oyunun dosyalarını başka bir yere aktarıp iade edip kullanabiliyorsunuz. Fakat Korsan korumalı oyunlarda bunlar geçerli değil. O yüzden Suistimal durumu olmuyor.
Peki ilk sordugum sorunun cevabı ney saveler gidermi iade edince.

Dionysos

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Sarp MATAŞ
Adamlar bedavaya oynamış olur işte oyunu bitirdikten sonra tekrar iade eder
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ilk sordugum sorunun cevabı ney saveler gidermi iade edince.
2 saat kısıtlaması var hocam kolay değil o iş iki saatten fazla oynarsan iade edemiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
UĞUR AYDIN
Arkadaşlar merak ettim sadece mesela bir oyun aldın oynadın beğenmedin iade ettin sonra tekrar aldın baştanmı başlıyor yoksa duruyormu save dosyaları.Merak ettiğim bir şey daha var bu save dosyaları kopyalanıp tekrar alındığında dosyaların içne atılabilirmi biliyorum hee bir tek sen zekisin fln diceksiniz ama merak ettim sadece bılmıyorum.
bazı oyunlarda koruma var iade edince siliniyor dosyalar ama bazılarındada silinmiyor oyuna bağlı yani

Top Bottom