Arama sonuçları: *

1. YusufTheBolt

Steam oyunu Remnant 2 açılmıyor

Sistem özelliklerini yazar mısınız?
  2. YusufTheBolt

uTorrent indirme sorunu

Bence en basit ve anlık yazma kullanan programları kullanın. Tavsiyem Torrent2exe baya basit kötü tarafı kendiniz seed ekleyemiyorsunuz ama şu ana kadar sorun olmadı.
  3. YusufTheBolt

🟠 Epic Games'e yaklaşımınız nasıl?

Steam Türkiye'den çekilip rekabet ortamını kaldırdıktan sonra Epic neden bir şeyler yapsın ki?
  4. YusufTheBolt

❓ Game Pass PC 1 Ay Kodunu nereden satabilirim ❓

İkinci el kısmında satabilirsiniz. https://forum.donanimarsivi.com/ikinciel/
  5. YusufTheBolt

Steam cüzdana para atmak

Dostum 1 ayda cevap bulamıyorsan aşırı beceriksiz, medeniyet olmasa doğal seçilim yoluyla yok olmuş olacak, geç yürümüş ge Adamın cevapları bile spam. 2 defa yazıyor :D
  6. YusufTheBolt

CS:GO crack yüzünden ban?

Ekonomisi kötü ülkelerde insanların "Korsan Kullanmayın" demesi kadar saçma bir şey yoktur. Herkes "Siz kötü oyuncular crack yaptığınız için oyunlar Türkçe olmuyor" diye saçma sapan bir biçimde ağlıyor ama kimse "Belki de oyunlar Türkçe olmadığı için kimse almıyor" demiyor. Herkes suçu alıcılara...
  7. YusufTheBolt

Steam hesabı satın alacağım ancak yardıma ihtiyacım var

Bence almadan önce ekran görüntüsü isteyin ucuz değildir kesin. İadesi olmaz böyle alışverişlerin
  8. YusufTheBolt

Steam hesabı satın alacağım ancak yardıma ihtiyacım var

son seri COD oyunlarına aynı istemci üzerinden girilebiliyor. Önemli olan oyuna girip ana ekran oyun seçme kısmında oyunun satın alınıp alınmadığına bakmak
  9. YusufTheBolt

steamdeki gtayı ve rdr online oynayamıyorum

Zaten satın almışsınız o yüzden eğer Achievements takıntınız yoksa malum sitelerden indirip oynayabilirsiniz. Bu öneriyi zaten oyunu satın aldığınız için yapıyorum. Bende aynısını Spore ve Hogwarts için yapmıştım. Korsanları iyi çalışıp da Orjinali performans olarak sürünen çok fazla oyun var.
  10. YusufTheBolt

Steamde hediye gelen oyun gözükmüyor

Satın alma geçmişinde gözüküyor olması lazım.
Top Bottom