Neler Yeni

CS:GO crack yüzünden ban?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,546
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Dostum dağdan yeni mi indin? 10k kişi oyunu oynuyor diye düşün. Eğer 8k kişi crack oynarsa yapımcı Türkiye'ye özel ne dil getirir ne de fiyatlandırma çeker. 10K kişiden 8k sı alırsa dilde gelir yerel fiyatlandırmada gelir. Demek istediğim şu, imkanı olupta crack yapan kişilerin böyle bir lüksü yok. Fiziksel bir ürün olmadığı için böyle düşünüyorsunuz ama olayı bir araba firmasına indirgeyip düşünürseniz beni daha iyi anlarsınız.

Helal kardeşim, bende TR den gidiyorum ailen düşünsün buranın koşullarını.
Zaten ailem düşünecek düşünmek sana düşmez dostum. Allah'a emanet.

zcosef

80+
Zaten ailem düşünecek düşünmek sana düşmez dostum. Allah'a emanet.
Düzelteyim bro,
1691440501047.png

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Dostum dağdan yeni mi indin? 10k kişi oyunu oynuyor diye düşün. Eğer 8k kişi crack oynarsa yapımcı Türkiye'ye özel ne dil getirir ne de fiyatlandırma çeker. 10K kişiden 8k sı alırsa dilde gelir yerel fiyatlandırmada gelir. Demek istediğim şu, imkanı olupta crack yapan kişilerin böyle bir lüksü yok. Fiziksel bir ürün olmadığı için böyle düşünüyorsunuz ama olayı bir araba firmasına indirgeyip düşünürseniz beni daha iyi anlarsınız.

Helal kardeşim, bende TR den gidiyorum ailen düşünsün buranın koşullarını.
Küçükken crack oyun oynadığım var onları da ben indirmiyordum yani bilmiyordum 7-8 yaşlarındaydım pcyi aldığımdan beri bir tane bile crack oyun yüklemedim Tlauncher hariç ben bunu kendim crack kullandığım için demedim. Ayrıca dağdan yeni mi indin falan hayırdır sana mı sorucam istersem her şeyi crack kullanırım hadsiz benim demeye çalıştığım kimseye karışma lüksümüz yok adam kullanır bir şey diyemezsin. He etik mi tabi ki değil fakat yapıcak bir şey yok fiyatlar belli sence oyunu almaya gücü yetmeyen bir adamın 1000 TL'ye oyun alması mantıklı mı? He diyelim ki bütçesi var, Gidip 4090 almış ama ona rağmen çoğu şey crackse işte o bence sıkıntı fakat yine de kendi bileceği iş hiçbir şey diyemezsin veya diyemeyiz.

zcosef

80+
Küçükken crack oyun oynadığım var onları da ben indirmiyordum yani bilmiyordum 7-8 yaşlarındaydım pcyi aldığımdan beri bir tane bile crack oyun yüklemedim Tlauncher hariç ben bunu kendim crack kullandığım için demedim. Ayrıca dağdan yeni mi indin falan hayırdır sana mı sorucam istersem her şeyi crack kullanırım hadsiz benim demeye çalıştığım kimseye karışma lüksümüz yok adam kullanır bir şey diyemezsin. He etik mi tabi ki değil fakat yapıcak bir şey yok fiyatlar belli sence oyunu almaya gücü yetmeyen bir adamın 1000 TL'ye oyun alması mantıklı mı? He diyelim ki bütçesi var, Gidip 4090 almış ama ona rağmen çoğu şey crackse işte o bence sıkıntı fakat yine de kendi bileceği iş hiçbir şey diyemezsin veya diyemeyiz.
bro bunu gerçekten okuyacağımı düşündün mü

pexxrd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
Furkan Güven

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
bro bunu gerçekten okuyacağımı düşündün mü
Okuma kanka banane ne yapabilirim sen okumadın diye ağlıyımmı şimdi bir şey yazıyorsun karşı olarak bir yorum yazıyorum okumuyorsan yapıcak bir şey yok seviyeni belli ediyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Okuma kanka banane ne yapabilirim sen okumadın diye ağlıyımmı şimdi bir şey yazıyorsun karşı olarak bir yorum yazıyorum okumuyorsan yapıcak bir şey yok seviyeni belli ediyorsun.
Şaka gibi eleman cidden kendi söylediği şeyin arkasında durmuyor bile.

zcosef

80+

Şaka gibi eleman cidden kendi söylediği şeyin arkasında durmuyor bile.
seviyeyle ne alakası var derdini kısa bir şekilde anlatamayacak kadar beceriksiz birine zaman ayıramam

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
seviyeyle ne alakası var derdini kısa bir şekilde anlatamayacak kadar beceriksiz birine zaman ayıramam
Benim seninle ne derdim olabilir ki bir şey yazmışsın bende karşı olarak bir şey yazdım çok boş konuşuyorsun

He kısa şekil anlat demişsin eğer çok istiyorsan anlatayım
İnsanların crack kullanıp kullanmaması seni bağlamaz.

zcosef

80+
Benim seninle ne derdim olabilir ki bir şey yazmışsın bende karşı olarak bir şey yazdım çok boş konuşuyorsun

He kısa şekil anlat demişsin eğer çok istiyorsan anlatayım
İnsanların crack kullanıp kullanmaması seni bağlamaz.
bağlar, twitterda bir kaç büyük ismi etiketleyip aynı mesajı yaz bak bakayım noluyor, yerse...

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
bağlar, twitterda bir kaç büyük ismi etiketleyip aynı mesajı yaz bak bakayım noluyor, yerse...
Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim uğraşılacak insan değilsiniz aynı böyle ara mahallelerde romanlar olur ya hiç çekilmez aynı öylesiniz tartışılacak insan değilsiniz siz kullanmayın oldu bitti kullanana da laf diyebilirsiniz hiç sorun yok insanlar sen dedin diye kullanmayacak değil zaten.
Her insanın oyun alacak bütçesinin olmadığını da unutmayın.

zcosef

80+
Daha fazla tartışmaya girmeyeceğim uğraşılacak insan değilsiniz aynı böyle ara mahallelerde romanlar olur ya hiç çekilmez aynı öylesiniz tartışılacak insan değilsiniz siz kullanmayın oldu bitti kullanana da laf diyebilirsiniz hiç sorun yok insanlar sen dedin diye kullanmayacak değil zaten.
Her insanın oyun alacak bütçesinin olmadığını da unutmayın.
Bro anlama sorunların olduğunu kendin kabul ediyorsun, sorun zaten parası olupta almayanda. Ayrıca tartışmıyorum bile tw de yaz sıkıyosa diyorum.

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Ekonomisi kötü ülkelerde insanların "Korsan Kullanmayın" demesi kadar saçma bir şey yoktur. Herkes "Siz kötü oyuncular crack yaptığınız için oyunlar Türkçe olmuyor" diye saçma sapan bir biçimde ağlıyor ama kimse "Belki de oyunlar Türkçe olmadığı için kimse almıyor" demiyor.
Herkes suçu alıcılara atıyor kimse yüksek bütçeli oyunlara bile çevirme maliyeti ayırmayan büyük firmaları suçlamıyor.

Baldurs Gate 3 gibi 2 milyondan fazla kelimeyi bile çevirme maliyeti ayırabilirken bağımsız firmalar büyük firmalar crack yüzünden Türkçe yapmıyormuş. Bu düşünce tamamen saçmalık.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,577
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Bro anlama sorunların olduğunu kendin kabul ediyorsun, sorun zaten parası olupta almayanda. Ayrıca tartışmıyorum bile tw de yaz sıkıyosa diyorum.
Dönüp dolaşıp aynı noktaya çıktık yukarda ne yazmışım iyi oku. Demişim ki rtx 4090 alıpta crack uygulama kullanmak etik değildir yazmışım ama yine de adamın kendi fikri isterse kullanır isterse kullanmaz

Top Bottom