Neler Yeni

CS:GO crack yüzünden ban?

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
250
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bilgisayarındaki bir dosyadan dolayı ban yiyecek olsan anında yerdin. Aylar sonra banlanma olayı şüpheli maçınız izleniyor vs. o şekilde banlanıyorsunuz. Bir şey olmaz o yüzden.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
ben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara bro
Bu devirde hala oyun alamıyorsak cracke yöneliyorsak sorumlusu belli kardeşim çok boş yapma. Ortaokuldayken bile harçlıklarımdan biriktirip oyun alabiliyorken şimdi alamıyorum

SnareEcho

80+ Silver
ben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara bro
Herkes biliyor Crack in kötü yanlarını fakat bu ekonomide bir oyuna 1000 TL de vermek koyuyor. Yani demek istediğim böyle crack kullanıyorum diyen arkadaşlara (bu bende olabilirim başka biri de) bir şey dememek gerek. Yoksa ortam gerginleşiyor.

zcosef

80+
Bu devirde hala oyun alamıyorsak cracke yöneliyorsak sorumlusu belli kardeşim çok boş yapma. Ortaokuldayken bile harçlıklarımdan biriktirip oyun alabiliyorken şimdi alamıyorum
Kanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.

crack emek hırsızlığı değil kanka
Trollüyor musun ciddi misin?

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,737
İsim
Gtx 1090Tİ

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Kanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.

Senin anlamadığın şey ise ben o oyunu crack oynamasam da zaten almayacağım yani iki durumda da yapımcı için değişen bir şey yok ortada

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çağatay Yılmaz

ciddiyim adama zarar vermiyorum sonuçta

Top Bottom