ben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara broOrtamı geren kişi sen olduğuna göre?
ben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara broOrtamı geren kişi sen olduğuna göre?
boş yapmışsınben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara bro
neden agam böyle altını doldurmadan söylersen boşu sen yapmış oluyorsun, siz emek hırsızlığını mazur görüyorsunuz diye doğrusu bu olmuyor.boş yapmışsın
Bu devirde hala oyun alamıyorsak cracke yöneliyorsak sorumlusu belli kardeşim çok boş yapma. Ortaokuldayken bile harçlıklarımdan biriktirip oyun alabiliyorken şimdi alamıyorumben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara bro
Herkes biliyor Crack in kötü yanlarını fakat bu ekonomide bir oyuna 1000 TL de vermek koyuyor. Yani demek istediğim böyle crack kullanıyorum diyen arkadaşlara (bu bende olabilirim başka biri de) bir şey dememek gerek. Yoksa ortam gerginleşiyor.ben germiyorum güzelce size öğretmeye çalışıyorum basit bir tartışmayı gerginlik olarak düşünüyorsan sorunu kendinde ara bro
Öyle mi olmuşHile açmamışsındır kesin crack yüzündendir lol ))))))
crack emek hırsızlığı değil kankaneden agam böyle altını doldurmadan söylersen boşu sen yapmış oluyorsun, siz emek hırsızlığını mazur görüyorsunuz diye doğrusu bu olmuyor.
Kanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.Bu devirde hala oyun alamıyorsak cracke yöneliyorsak sorumlusu belli kardeşim çok boş yapma. Ortaokuldayken bile harçlıklarımdan biriktirip oyun alabiliyorken şimdi alamıyorum
Trollüyor musun ciddi misin?crack emek hırsızlığı değil kanka
öyle olmuş tabii kardeşim hile açmadan ban yedim diye ağlayanlar bıkmadı bi şu ucuz yalandanÖyle mi olmuş
öyle olmuş tabii kardeşim hile açmadan ban yedim diye ağlayanlar bıkmadı bi şu ucuz yalandan
Senin anlamadığın şey ise ben o oyunu crack oynamasam da zaten almayacağım yani iki durumda da yapımcı için değişen bir şey yok ortadaKanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.
Trollüyor musun ciddi misin?
ciddiyim adama zarar vermiyorum sonuçtaKanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.
Trollüyor musun ciddi misin?