Neler Yeni

CS:GO crack yüzünden ban?

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
toplamda 7 yıldır cs oynuyorum böyle bir hesapta neden hile açayım
Hilene vac korumalı diye güvenmişsindir bi dünya para ödeyince ..... gibi. Skinleri görünce de overwatch izleyicileri de zaten düşünür bu adam bu hesapta hile açmaz direkt hile değili basar diye güvenmişsindir ve patlamışsındır kardeşim benim

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Hilene vac korumalı diye güvenmişsindir bi dünya para ödeyince ..... gibi. Skinleri görünce de overwatch izleyicileri de zaten düşünür bu adam bu hesapta hile açmaz direkt hile değili basar diye güvenmişsindir ve patlamışsındır kardeşim benim
Tüh ya patladık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faceit oynamasam mantıklı hikaye aslında.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,668
İsim
Kerem Çavuş
Adam gibi konuyu okumamışsınız aynı şeyi sorup duruyosunuz , spotify crackle csden ban yeme ihtimalin 0 o vac doğrulamasını da bu ara sürekli yapıyor bana da oluyor sorun yok

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Tüh ya patladık

Faceit oynamasam mantıklı hikaye aslında.
iyi olmuş faceit oynayanlar kendini oyunun allahı sanıyo boş triplere giriyo hilecilere saygı yok

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Kanka anlamadığın şey şu, ben x ülkesinde yaşayan y isimli biriyim ve oyunumu satarak hayatımı idame ettiriyorum. Senin fakir olman benim emeğimi çalma hakkını sana vermiyor.

Trollüyor musun ciddi misin?
Fakirlikle alakası yok kardeşim şu ekonomide 1500tl bi oyuna vereceğime 1 hafta yemek yerim

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çağatay Yılmaz
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Kanka okuman vardır sanırım, 10 da 2 oran verdim. Senin gibiler zarar ettiriyor. Yaşın kaçtı bu arada?
Kanka beni niye 10 kişinin arasına koyup oran veriyosun ki diğer 10 kişiden 2 si crack olmasa alıcaksa banane a* onların günahı ben almıycam

Kankam bak hala kendi dünyandan düşünüyorsun, sen oyunu geliştiren kişinin gözünden kendine bir bak, fakirsin.
kanka lokma satan bir dükkanın önünde lokma hayrı yapmak emek hırsızlığı değilse bu da değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,496
Üyeler
162,697
Son üye
Yunuseko4155
Top Bottom