Bu kötü bir huyum, alt insanlara bu kadar vakit ayırmamak gerek, haklısınız. İçtenlikle yardım etmek istedim ancak anlamıyorlar.Bu kadar gereksiz muhabbet uzatan bir yazılımcı daha görmedim. Eğer harbiden öyleysen, türünün tek örneğisin.
Bu kötü bir huyum, alt insanlara bu kadar vakit ayırmamak gerek, haklısınız. İçtenlikle yardım etmek istedim ancak anlamıyorlar.Bu kadar gereksiz muhabbet uzatan bir yazılımcı daha görmedim. Eğer harbiden öyleysen, türünün tek örneğisin.
crack emek hırsızlığı değil kanka
bu ne saçma bir mantık.hayır. crack indiremesem satın almıycam
Katılıyorum başka bir şeye demek gerek yok.bu ne saçma bir mantık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Millet crack yapsın, gerçekten umrumda değil. Sadece crack yapmanın bir tür hırsızlık olduğunu, diğer oyuncuların hakkına girdiğini (bunu dini açıdan söylemiyorum hak haktır.) kabul etmesi gerekiyor. Kendisi bunları kabul edip rahatsa yapsın. Beni bağlamaz elbette ama gider adama yaptığı şeyi yapıyorsun dediğimde de bana kimse bir şey diyemez. Sen hakka girdin, hırsızsın tarzında şeyler söylersem ve o bunu kabul etmezse zaten baştan kendini kandırmış olur. Olay aslında burada dönüyor da herkes ayrı yerden başka bir şey diyor muhabbet çorba olunca kimse bir şey anlatamamış. Kaldı ki yanlış bir şey yapan birine tepki gösteremeyeceksek nerde ifade özgürlüğü.. Şey pardon burası Türkiye değil mi?
Orada bir tık abartmışım ama demeye çalıştığım yapsan bile seni takmaz insanlar.Eleştiri de mi yapamayız? Yorum da mı yapamayız? Tepki gösteremez miyiz? Karışmaktan kastın ne tam olarak?
Bunları yazdım diye benim kullandığım programların crack olup olmadığını sorgulayacak ve kullandığımı düşünenler benimde hırsız olduğumu kabul etmemi isteyecekler. İsteyen uzak bağlantı ile gelsin baksın. Kullandığım office programına kadar crakcli bir şey var mı bilgisayarımda.Millet crack yapsın, gerçekten umrumda değil. Sadece crack yapmanın bir tür hırsızlık olduğunu, diğer oyuncuların hakkına girdiğini (bunu dini açıdan söylemiyorum hak haktır.) kabul etmesi gerekiyor. Kendisi bunları kabul edip rahatsa yapsın. Beni bağlamaz elbette ama gider adama yaptığı şeyi yapıyorsun dediğimde de bana kimse bir şey diyemez. Sen hakka girdin, hırsızsın tarzında şeyler söylersem ve o bunu kabul etmezse zaten baştan kendini kandırmış olur. Olay aslında burada dönüyor da herkes ayrı yerden başka bir şey diyor muhabbet çorba olunca kimse bir şey anlatamamış. Kaldı ki yanlış bir şey yapan birine tepki gösteremeyeceksek nerde ifade özgürlüğü.. Şey pardon burası Türkiye değil mi?
Kendi tercihleri. En azından söyleceklerimi söylemiş olurum.Orada bir tık abartmışım ama demeye çalıştığım yapsan bile seni takmaz insanlar.
Alt insan diyor hala koptum valla tamam kanka en zengin en kusursuz en çok bilen en iyisi sensin al şimdi bunla övün dur ne yaparsan da yap.Bu kötü bir huyum, alt insanlara bu kadar vakit ayırmamak gerek, haklısınız. İçtenlikle yardım etmek istedim ancak anlamıyorlar.
İşte benimde demeye çalıştığım bu kullanan kullanır kimsenin karışmaya hakkı yok bence he eleştirir laf söyler ama bunu insanların umursayacağını düşünmüyorum.Bunları yazdım diye benim kullandığım programların crack olup olmadığını sorgulayacak ve kullandığımı düşünenler benimde hırsız olduğumu kabul etmemi isteyecekler. İsteyen uzak bağlantı ile gelsin baksın. Kullandığım office programına kadar crakcli bir şey var mı bilgisayarımda.
Kendi tercihleri. En azından söyleceklerimi söylemiş olurum.
sana demedim...Alt insan diyor hala koptum valla tamam kanka en zengin en kusursuz en çok bilen en iyisi sensin al şimdi bunla övün dur ne yaparsan da yap.
İşte benimde demeye çalıştığım bu kullanan kullanır kimsenin karışmaya hakkı yok bence he eleştirir laf söyler ama bunu insanların umursayacağını düşünmüyorum.
Kanka valla çok üst görüyorsun kendini sana neden alınayım ben tanımadığım etmediğin ne olduğu belirsiz bir kişilik bana istediğini dese ne fark eder? Bana de deme sen kimsin de birini kendinden üstte görüyorsun anlamadım söylesene?sana demedim...
alıngansın
CS2'den ötürü en başta (nisan aylarında olması lazım) Owerwatch sistemi kapandı, ardından ise haziran ayında direkt VAC ban sistemi kaldırıldı. Keşke böyle boş boş yazmadan önce bir baksan acaba böyle mi gerçekten diye.içeriden bilgi mi reis
Diğer oyuncular ne alaka, onlar satın almayı kendi seçmiş isterse o da korsan indirsin herkesin kendi kararı, burada zarar gören biri varsa o da oyun firmasıdır.bu ne saçma bir mantık.
Millet crack yapsın, gerçekten umrumda değil. Sadece crack yapmanın bir tür hırsızlık olduğunu, diğer oyuncuların hakkına girdiğini (bunu dini açıdan söylemiyorum hak haktır.) kabul etmesi gerekiyor. Kendisi bunları kabul edip rahatsa yapsın. Beni bağlamaz elbette ama gider adama yaptığı şeyi yapıyorsun dediğimde de bana kimse bir şey diyemez. Sen hakka girdin, hırsızsın tarzında şeyler söylersem ve o bunu kabul etmezse zaten baştan kendini kandırmış olur. Olay aslında burada dönüyor da herkes ayrı yerden başka bir şey diyor muhabbet çorba olunca kimse bir şey anlatamamış. Kaldı ki yanlış bir şey yapan birine tepki gösteremeyeceksek nerde ifade özgürlüğü.. Şey pardon burası Türkiye değil mi?
Zaten ne dedim, herkesin kendi kararı evet. Kafana silah dayamıyorum git rockstar'ın oyununu al diye. Alma banane. Sadece bunu yaptığın için hırsız olduğunu bil. Bunu inkar etme, kendini kandırma. Diğer oyuncular da ***** mı para veriyor. Türkiye'deki oyuncular adına konuşuyorum. Kimse yok mu burada oyun alan, var değil mi? Onların hakkına ve oyunu yapan her bir çalışanın da hakkına girmiş oldun. Yalnızca tek anlatmak istediğim şey bu. Diğer satışlarmış, oyun türkçeye çevrilmemiş falan filan bunların hiçbiri umurumda değil. Crack mi yaptın? Hırsızsın. Bitti.Diğer oyuncular ne alaka, onlar satın almayı kendi seçmiş isterse o da korsan indirsin herkesin kendi kararı, burada zarar gören biri varsa o da oyun firmasıdır.
Bir örnek vereceğim: Rockstar oyunları yıllardır ülkede dehşet düzeyde satıyor, daha gidip ülkemiz adına tek kuruş yatırım yaptı mı? Bu durumda ben niye Rockstar oyununa para veriyorum? Adamlar oyunu yaparken türkiyeyi hiç düşünmemiş ki, kimse almasa umrunda değiliz adamların. Ama gidip Witcher 3ü de korsan oynamayın hani adamlar her yönden türkiyeyi düşünmüş.
Çalışan çatır çatır maaşını alır. Firma zarar görür. Alanlar da umrumda olmaz almasalardı, sadece bana bedava değil bu oyunlar herkese bedava. Biz bizim kim olduğumuzu bile bilmeyen bir firmaya destek olmak istiyoruz diyen varsa tabi ki alabilir kendi parası.Zaten ne dedim, herkesin kendi kararı evet. Kafana silah dayamıyorum git rockstar'ın oyununu al diye. Alma banane. Sadece bunu yaptığın için hırsız olduğunu bil. Bunu inkar etme, kendini kandırma. Diğer oyuncular da ***** mı para veriyor. Türkiye'deki oyuncular adına konuşuyorum. Kimse yok mu burada oyun alan, var değil mi? Onların hakkına ve oyunu yapan her bir çalışanın da hakkına girmiş oldun. Yalnızca tek anlatmak istediğim şey bu. Diğer satışlarmış, oyun türkçeye çevrilmemiş falan filan bunların hiçbiri umurumda değil. Crack mi yaptın? Hırsızsın. Bitti.