Neler Yeni

CS:GO crack yüzünden ban?

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
iyi olmuş faceit oynayanlar kendini oyunun allahı sanıyo boş triplere giriyo hilecilere saygı yok
Hilecilere niye saygı duyalım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Helal kardeşim oyunları ingilizce oynamaya devam.
Rockstar,ubisoft oyunları çinde yasak olmasına rağmen adamlar çince dil desteğiyle çıkarıyorlar pek alakası yok

zcosef

80+
Kanka beni niye 10 kişinin arasına koyup oran veriyosun ki diğer 10 kişiden 2 si crack olmasa alıcaksa banane a* onların günahı ben almıycam

kanka lokma satan bir dükkanın önünde lokma hayrı yapmak emek hırsızlığı değilse bu da değil
Dostum yaşın kaç? Hakaret için sormuyorum gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Verdiğin örnekte chp nin yönetiminde rte olması kadar alakalı. Bir araba fabrikasında 1000 tane araç var ama sadece 100 tane satıldı diye senin oradan araba çalma hakkın yok.

Rockstar,ubisoft oyunları çinde yasak olmasına rağmen adamlar çince dil desteğiyle çıkarıyorlar pek alakası yok
1691613254159.png

Dostum gerçekten düşünme kapasiten bu kadar dar olmamalı, parası olan milyonlarca insan o yasaklardan etkilenmiyor. Rica ediyorum boomer olmayın...

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Dostum yaşın kaç? Hakaret için sormuyorum gerçekten seni anlamaya çalışıyorum. Verdiğin örnekte chp nin yönetiminde rte olması kadar alakalı. Bir araba fabrikasında 1000 tane araç var ama sadece 100 tane satıldı diye senin oradan araba çalma hakkın yok.

Alıntıyı görüntüle
Rockstar-ubisoft gibi dünyanın en yüksek bütçeli oyunlarını yapan firmalar için Türkçe altyazı çevirmenliği parası nedir ki?
Farklı ülkede yaşayan çinlileri önemsiyorları Türkleri önemsemiyorlar?

zcosef

80+
Rockstar-ubisoft gibi dünyanın en yüksek bütçeli oyunlarını yapan firmalar için Türkçe altyazı çevirmenliği parası nedir ki?
En büyük firmalarda alt yazıyı etkilemese bile yerel fiyatlandırmayı etkiliyor. Ki artık büyük firmalar TR desteğini kesmeye başladı yavaş yavaş. Para olarak bakmıyorlar bizi zaman kaybı olarak görüyorlar.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Kankam bak hala kendi dünyandan düşünüyorsun, sen oyunu geliştiren kişinin gözünden kendine bir bak, fakirsin.
kardeşim ben oyun almak istersem alırım zaten 60 dolar para değil lakin almaktan cayıyorum bu fiyatları görünce. İmkanı olmayanların gözünden bakarak yorum yapınca adam ya almayacak ya da oynamayacak adamın alma gibi bi ihtimalı yok zaten

kardeşim ben oyun almak istersem alırım zaten 60 dolar para değil lakin almaktan cayıyorum bu fiyatları görünce. İmkanı olmayanların gözünden bakarak yorum yapınca adam ya almayacak ya da oynamayacak adamın alma gibi bi ihtimalı yok zaten

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
En büyük firmalarda alt yazıyı etkilemese bile yerel fiyatlandırmayı etkiliyor. Ki artık büyük firmalar TR desteğini kesmeye başladı yavaş yavaş. Para olarak bakmıyorlar bizi zaman kaybı olarak görüyorlar.
Playstation bu oyunun çok satmayacağını bile bile Türkçe seslendirme getiriyor GTA5,RDR2 nasıl altyazı desteği gelmesin tamamen ırkçılık

zcosef

80+

Bak tekrar ediyorum, bizim ülke fakir. Sen fakirsin. 60 dolarda başkasına 30 dolar mı? Hayır tüm dünyada 60 dolar. Adam yıllarca emek verip bir ton çalışan çalıştırmış haliyle satacak bunu. Mesela bütçesi olmayan 10 kişi düşün, hepside o oyunu çok istiyorlar en az 2 tanesini kendini zorlayıp alır. Bir sürü örneğini gördüm bunun. Burda fakir seviciliği yapmanın anlamı yok. Ben burada kendime pay çıkarmıyorum sizi bilinçlendirmeye çalışıyorum.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ

Profil Yorumları çok iyi

zcosef

80+
Playstation bu oyunun çok satmayacağını bile bile Türkçe seslendirme getiriyor GTA5,RDR2 nasıl altyazı desteği gelmesin tamamen ırkçılık
The little big planet ilk ps oyunlarımdandır çok severim ama bu dil desteği mevzusu ps de bile yavaş yavaş gitmeye başlayacak göreceksiniz. Üstte de dediğim gibi, bizi adam yerine koymuyorlar, ırkçılık diyebilirsiniz.

Profil Yorumları çok iyi
Ya ciddiye aldığım kişiye bak :D

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Profil Yorumları çok iyi
Çekemiyolar

Bak tekrar ediyorum, bizim ülke fakir. Sen fakirsin. 60 dolarda başkasına 30 dolar mı? Hayır tüm dünyada 60 dolar. Adam yıllarca emek verip bir ton çalışan çalıştırmış haliyle satacak bunu. Mesela bütçesi olmayan 10 kişi düşün, hepside o oyunu çok istiyorlar en az 2 tanesini kendini zorlayıp alır. Bir sürü örneğini gördüm bunun. Burda fakir seviciliği yapmanın anlamı yok. Ben burada kendime pay çıkarmıyorum sizi bilinçlendirmeye çalışıyorum.
Kardeşim sen diye genelleme yapmazsan. Yüzüne illa avrolarımı mı vurayom

an0maLYYY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Çağatay Yılmaz

Alıntıyı görüntüle

Dostum gerçekten düşünme kapasiten bu kadar dar olmamalı, parası olan milyonlarca insan o yasaklardan etkilenmiyor. Rica ediyorum boomer olmayın...
Ya aklına bi anda çin dışında yaşayan çinliler geldi diye kendini akıllı mı sanıyon da düşünme kapastien dar falan diyon. çin dışında yaşayan o 37 milyon çinlinin yüzde 80 i çinceyi unutucak kadar yaşadıkları ülkenin dilini biliyorlardır. sence düşünürler mi onları. çince dil desteği vermelerinin sebebi çinlilerin yasak olmasına rağmen bi şekilde indirmenin yolunu bulucak olmaları.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Sen derken sen değil fakirleri düşünerek yazıyorum demedin mi az önce :D
''İmkanı olmayanların gözünden bakarak yorum yapınca''
Kendin diyorsun bak insanların durumu yok diye o insanlar zaten alamayacak ama bunu anlayamıyosun ki. Alamayan adam ha crack oynamış ha youtube vidyosuna ekmek banmış oyun yapımcısı için bir fark yok

Top Bottom