Neler Yeni

uTorrent indirme sorunu

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
1699115145566.png

görüyorsunuz oyun indi ama şimdi gönderiliyor yazısı var oyun açılmıyor 2 gün falan bekledim hızı da aayip yavaş hdd falan da kullanmıyorun ssd var bu kadar yavaş olmaması lazım
neyi nereye gönderiyor onu da anlamadım
herhalde dedim indirdiği miktar kadar gönderine bitecek ama gönderdiği miktar oyun boyutunu aştı
ne yapmam gerekiyor
(korsan boşu yapacaklar başka konuya uçsun orijinal fifa17 satan bir yer varsa gösterin parası neyse verip alayım :D)

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Yusuf Eyili
Bence en basit ve anlık yazma kullanan programları kullanın. Tavsiyem Torrent2exe baya basit kötü tarafı kendiniz seed ekleyemiyorsunuz ama şu ana kadar sorun olmadı.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
601
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
usta oyunun inmiş zaten onu kapatmazsan devamlı gönderir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

sağ tıklayıp torrenti sil yap(veriyi silme sadece torrenti)

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,412
İsim
uwu
Alıntıyı görüntüle
görüyorsunuz oyun indi ama şimdi gönderiliyor yazısı var oyun açılmıyor 2 gün falan bekledim hızı da aayip yavaş hdd falan da kullanmıyorun ssd var bu kadar yavaş olmaması lazım
neyi nereye gönderiyor onu da anlamadım
herhalde dedim indirdiği miktar kadar gönderine bitecek ama gönderdiği miktar oyun boyutunu aştı
ne yapmam gerekiyor
(korsan boşu yapacaklar başka konuya uçsun orijinal fifa17 satan bir yer varsa gösterin parası neyse verip alayım :D)
orayı kapat yüklediğin yerden aç eğer dll hatası verirse yada crakt windows güvenliğinden karantina geri yükle yapıp sorunsuz bir şekilde oyna

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
eyvallah oyunun indiği dosyalara gittim direk bir sıkıntı olmadan açıldı üzerine sağ tık yapıp durdura basınca da gönderilme durduruldu teşekkür ederim

Top Bottom