Arama sonuçları: *

1. B

Epic games parayı aldı oyun yok :D

bence benden kaynaklı bir sorun degil diyip epice indirimi kullanamadıgın hakkında mail at
  2. B

steam bakiyem silindi

Hayır var arastırmanızı öneririm
  3. B

steam bakiyem silindi

tller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.
  4. B

steam noldu anlamadım

vay anam babam
  5. B

xbox games pass pc satin almak benim icin mantıklı mı?

bence elindeki oyunları oyna, guzel bir oyun gelirse 70Tl zaten yine cok ucuk bir fiyat olmayacak sanırım cashback falan 60TL olsa oynayacagında alırsın.
  6. B

Xbox Game Pass ZAMLI YENİ FİYATI BELLİ OLDU!

mecburlar tabi. eski fiyattan 3 aylık falan alabiliyor muyuz?
  7. B

İtem Satıştan 25 TL'ye fifa 22 ve fm22 olan hesap aldım iade etmeli miyim ?

kanka kullanabiliyosan kalsın. ben 23 denedim çalışmamıştı
  8. B

Steam Level Bot Önerisi

ben hatirladigim en son key başına 30 set veren botlar vardı ki bu 3-4 yildan yakın degil. Sanirim key fiyatları da dolarla birlikte artti. Yabanci bir cs forumunda kesfetmistim su an icin bilemiyorum ama en uygununu bulursunuz umarim
  9. B

EA Play vs Gamepass hangis iyi

siteyi bilmiyorum, ben gittigidiyordan almıştım sanırım.
  10. B

rastgele bi hesap aç ve kullan ben almistim sonra hesabi degistir ama o hesaba oyun falan alma her ihtimale karsi,
  11. B

2 aylik gamepass satanlar var 10 TL'ye ondan alabilirsin hem denemis olursun
  12. B

gittigidiyor.com dan xbox game pass alınır mı

ben berkasasdasdasd123 isimli saticidan almak yerine https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-gamepass-ultimate-ea-play-2-ay-digital-kod-hemen-teslimat_pdp_764048761 burdan alirdim fakat 5tl 5tldir diyorsan berkayasdasdasd123 isimli saticinin sorun olacagini dusunmuyorum gittigidiyor...
  13. B

gittigidiyor.com dan xbox game pass alınır mı

al kanka 10 tl falandı sanırım, 2 aylık olanlardan almıstım ben yeni actıgın hesapta kullanman gerekiyor sadece sorun yok. Satıcısı iyi olan varsa ondan al zaten 2-3 tl oynar en fazla
  14. B

Steam 3 tl para kesti

tekrar yatar
Top Bottom