Steam Level Bot Önerisi

gene ben öneride bulunamıcam ama çok çok pahalıya yapıyorlardı diye hatırlıyorum önermiyorum :D :D
Hocam estağfurullah konuya girmeniz bile benim için önemli.
Evet pahalı maalesef, çünkü CS:GO keyleri gibi şeylerle takas yapıyorlar, onlarda bayağı pahalandı.

ben hatirladigim en son key başına 30 set veren botlar vardı ki bu 3-4 yildan yakın degil. Sanirim key fiyatları da dolarla birlikte artti. Yabanci bir cs forumunda kesfetmistim su an icin bilemiyorum ama en uygununu bulursunuz umarim

Hocam estağfurullah konuya girmeniz bile benim için önemli.
Evet pahalı maalesef, çünkü CS:GO keyleri gibi şeylerle takas yapıyorlar, onlarda bayağı pahalandı.
zamanında bi etkinlik vardı steam üzerinden 50 levele kadar ücretsiz yapabiliyorduk örnek profilim yanlış anlaşılmasın güzel taktikte olabilirmiş aslında :D hiç harcama yapmadım.
profil.png

zamanında bi etkinlik vardı steam üzerinden 50 levele kadar ücretsiz yapabiliyorduk örnek profilim yanlış anlaşılmasın güzel taktikte olabilirmiş aslında :D hiç harcama yapmadım.Alıntıyı görüntüle
Ödüm koptu yeminle bi anda çıktı anam dedim

Nasıl bi etkinlikmiş o ya, sen şimdi 50 levele kadar hiç para harcamadan mı yaptın?

Nasıl bi etkinlikmiş o ya, sen şimdi 50 levele kadar hiç para harcamadan mı yaptın?
level için hiç bir yatırım yapmadım steamın güzel bi etkinliği sayesinde çoğu kişiler böyle kasmıştır siz neredeydiniz inş :D

level için hiç bir yatırım yapmadım steamın güzel bi etkinliği sayesinde çoğu kişiler böyle kasmıştır siz neredeydiniz inş :D
steam 2019 yaz indirimiydi sanırm 19k xp vermişti. Bende kaçırdım onu bu arada :( fazla para harcamana bile gerek yoktu üstelik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam 2019 yaz indirimiydi sanırm 19k xp vermişti. Bende kaçırdım onu bu arada :( fazla para harcamana bile gerek yoktu üstelik
arkdaşım 24k xp almış değişiyormuş xp ama hepsi aşırı aşırı yüksek xpler

Eskilerden Sevinc bot servisini biliyorum eskiden popülerdi baya bu servisi kuran kişide Nevzat Atak diye birisi youtube'da eskiden steam ile ilgili içerikler üretiyordu ve bu botları kullanıyordu sonradan kendi botunu kurmuştu 1 2 kere kullandım ama yüklü bir alışveriş yapmadım denemek istersen aşağıda linkini ve fiyat listesini bıraktım.

Screenshot_20220622-023349_Steam.jpg

valla ben bile geç yapmaya başlamıştım tam zamanında yapsaydım acaba level kaç olabilirdi :)

Steam Grand Prix 2019

O rozetle 50,000-100,000-200,000XP alanlar oldu. Ben o zamanlar öyle bir şey olduğunu fark etmedim herhalde sadece CS oynuyordum :D

Şimdi anladım neden haberim olmadığını, YKS dönemime denk gelmiş.

Eskilerden Sevinc bot servisini biliyorum eskiden popülerdi baya bu servisi kuran kişide Nevzat Atak diye birisi youtube'da eskiden steam ile ilgili içerikler üretiyordu ve bu botları kullanıyordu sonradan kendi botunu kurmuştu 1 2 kere kullandım ama yüklü bir alışveriş yapmadım denemek istersen aşağıda linkini ve fiyat listesini bıraktım.

Alıntıyı görüntüle

Aga bee.. Nevzat Atak, psikopat çocuk işi gücü yok Steam level'i kasıyordu videolarını hep izlerdim, hatta Steam profilime ilk yorumu yazan da o .d

Şimdi anladım neden haberim olmadığını, YKS dönemime denk gelmiş.

Aga bee.. Nevzat Atak, psikopat çocuk işi gücü yok Steam level'i kasıyordu videolarını hep izlerdim, hatta Steam profilime ilk yorumu yazan da o .d
100 level olmam için 13 level gerekiyor ve toplam fiyat 500 TL tutuyor aşırı fazla nevzat zamanında ne level kasmıştı be ağır işsizlik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,208
Üyeler
195,300
Son üye
CagkanNovara
Geri