Ne kadardı? 5-10 gibi dolara çevirince vâr olmayacak miktarlardaysa steam umursamıyor demektir artık, ya da batırdık adamları bilemem.steam bakiyem silinmiş bir girdim nerde bu para
tller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.steam bakiyem silinmiş bir girdim nerde bu para
XD hayır hocam 200TL'yi güncel kur ile dolara dönüştürecek. Yani hesabında 6,94 doların olacak. Elveda 200DOLLARtller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.
XD hayır hocam 200TL'yi dolara dönüştürecek. Yani hesabında 6,94 doların olacak. Elveda 200DOLLAR
Hayır var arastırmanızı öneririmsanmam 200 dolar olacağını
bu akılla tek başına dünyayı fethedersin hocam senin acilen infaz edilmen lazım çok bilgili bir adamsıntller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.
Ohaaa. Hocam 50bin TL yüklüyorum hemen sabah uyaninca 50 bin dolarim olacak. Oley be sıfır araba alırımtller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.
Evet, hatta şu an oyun alırsanız dolara geçince iadeleriniz dolar üzerinden yapılacak. Diyelim 799 liraya BG3 aldınız, dolara geçince iade ederseniz 799 dolar iade edilecek hesabınıza.tller dolara donusturuluyor. 200tl yükledim 200 dolara donuscekmis.