Arama sonuçları: *

1. hasanberkgcm

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

Öneri isteyen arkadaşlar, konu içerisinde bir çok öneri yapıldı ancak hala öneri isteyen varsa steam profilimi bıraktım, oyunlara bakabilirsiniz; https://steamdb.info/calculator/76561199257742626/?cc=tr&all_games
  2. hasanberkgcm

Xbox Game Pass indirimde şuan bu arada, bi bakın; https://forum.donanimarsivi.com/konu/xbox-game-pass-bilgisayar-aboneligi-159-99tlden-5-99tlye-duestue.839974/#post-7775230
  3. hasanberkgcm

sepet şu şekilde isteyen bir baksın; oyunların bir çoğu 3 4 gün önce indirimdeydi fakat kaçırdım. EA play üyeliğini de kesinlikle almanızı öneririm, yıllık 250tl hiç bir şey değil.
  4. hasanberkgcm

eyw hocam 2 3 tane daha ekledim bugünlük sepeti kapatayım bu şekilde. önerilere göre biraz daha eklerim. 1700065582 farcry 5 ile beraber 3ün geldiğini bilmiyorum fakat genel olarak hikayesi sarmıyor beni ya. indirim de diye sırf kütüphaneye atmalık bir oyun bence. tabii ki her oyunun bi alıcısı...
  5. hasanberkgcm

2014: Steam'in Türk Lirasına geçişi => Torrentlerin düşüş döneminin başlaması 2023: Steam'in Amerikan Dolarına geçişi => Torrentlerin yükseliş döneminin başlaması
  6. hasanberkgcm

hocam kral adamsın eyw. indie paylaşmışsın hep glb. bir kaç tanesini ekledim. indie dışında da var mı böyle "şu oyunu kaçırma" dediğin?
  7. hasanberkgcm

reis sen ne yaptın ya.. 240 oyun içinden bakmaya üşendim. sen kısa özet geç de sabahtan beri araştırmakdan başım ağrıdı bir de bunların arasından aratmak zorunda bırakma beni 😅 almam gerek oyunlar neler ben profil atayım sen söyle 🤣...
  8. hasanberkgcm

Aslında indie oyunlarını hiç kaçırmamak lazım. var mı önerisi olan??
  9. hasanberkgcm

al gitsin güzel liste h.o. ;)
  10. hasanberkgcm

ideal bence. ama konuda önerdiğim oyunlar yoksa onları da muhakkak ekle eğer ki bütçen varsa. 1700050945 varmı aklında bir kaç tane
  11. hasanberkgcm

aynen öyle hocam, bakalım bulduğumu almaya çalışırım. 3 4 tane de yazarsan sevinirim.
  12. hasanberkgcm

Önerilere ekleme yapayım; -Battlefield 1 neden v değil? çünkü bu oyunda osmanlı var be. şaka bir yana oyun gayet güzel hala da oynanır. 5 i de alabilirsiniz ama fiyat biraz pahalı(500tl). oyunun fiyatı 279tl indirim yok maalesef. Bence alın. fps oyunu ve 1. dünya savaşını işleyen bir oyun...
  13. hasanberkgcm

Steam haricinde bir yerde sahipsen oyuna tekrardan steamden almana gerek yok. deluxe paketindekiler genellikle beğenilmemiş, ama aradaki fark çok değil istersen al. bana kalırsa pek de gereği olduğunu sanmıyorum, olmasa da olur.
  14. hasanberkgcm

yama kurulurmu bilmem ama aynen kütüphane de Rdr online olarak gözüküyor. Bütçesi olmayanlar için (ki bence 1050tl şu imkan varken almak biraz takıntılık olur.) gayet uygun fiyat.
  15. hasanberkgcm

187.50 tl sadece online. online alıp indirdikten sonra oyun içerisinde story mod u satın almak için yer var 140tl ye de story modu çekiyorsun sana 327.5 e patlıyor komple oyun. Oynanması ve kesinlikle alınması gereken bir oyun.
  16. hasanberkgcm

Sıkıntı yok o zaman güzel dizmişsin. Ben de 20 kasıma kadar bi bakıcam elden geldiğince doldurmak lazım. Maddi gücü olmayan arkadaşlara da söylüyorum; her önerdiğimizi almanıza gerek yok, ama gerçekten oynamak istediklerinizi 5 gün içinde alın. Daha sonra hiç alamayız.
  17. hasanberkgcm

Dead by daylight, cuphead, stick fight: the game (şu oyun indirimli olmasa bile alınır, arklarla min 40 saat oynarsın garanti veriyorum. Ben 100 ü geçtim glb 😅) Gördükleim bunlar şuan. Daha vardır ama..
  18. hasanberkgcm

Biraz da benden gelsin; Bioshock: The Collection Batman: Arkham Collection Batman Arkham Origins Crysis Remastered Trilogy The Forest Mafia Trilogy Gta 4 Rdr Online (Oyun üzerinden story i 140tl ye alabilirsiniz) Stardew Valley Cuphead .. .. .. Gibi gibi.. NOT: Batman...
Top Bottom