Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Ben GTA 4 aldım epic den de rainbow ve A.C valhalla aldım müq
Biliyorum hocam 5 gold alınca 3 te geliyor o nedenden almak istiyorum vede eğlenceli farcrylar en azından benim düşünceme göreGüzel liste fakat farcry serisi hep aynı konuyu işliyor ve biraz can sıkıcı olabilir. Benim tavsiyem 4 veya 5 ikisinden birisini alman.
Eğlencesine bir sözüm yok, demek istediğim hani devamlı aynı konu dayatılınca kendi açımdan söylüyorum biraz can sıkıyor uzun vadede.Biliyorum hocam 5 gold alınca 3 te geliyor o nedenden almak istiyorum vede eğlenceli farcrylar en azından benim düşünceme göre
hocam peki bu hesapta olmayan oyunlardan öneri yaparmısınız 500 550 arası https://steamcommunity.com/profiles/76561199451651322/Biraz da benden gelsin;
Bioshock: The Collection
Batman: Arkham Collection
Batman Arkham Origins
Crysis Remastered Trilogy
The Forest
Mafia Trilogy
Gta 4
Rdr Online (Oyun üzerinden story i 140tl ye alabilirsiniz)
Stardew Valley
Cuphead
.. .. .. Gibi gibi..
NOT: Batman serileri indirimdeydi, şuan indirim yok ama alamayanlar yine de kaçırmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğlencesine bir sözüm yok, demek istediğim hani devamlı aynı konu dayatılınca kendi açımdan söylüyorum biraz can sıkıyor uzun vadede.
Dead by daylight, cuphead, stick fight: the game (şu oyun indirimli olmasa bile alınır, arklarla min 40 saat oynarsın garanti veriyorum. Ben 100 ü geçtim glb )hocam peki bu hesapta olmayan oyunlardan öneri yaparmısınız 500 550 arası https://steamcommunity.com/profiles/76561199451651322/
çoğu oyunu zaten xbox ve psde oynamıştım birkaç ay önce pc alıncada böyle kütüphane dizdim hocam onlarıda oynadım yaniDead by daylight, cuphead, stick fight: the game (şu oyun indirimli olmasa bile alınır, arklarla min 40 saat oynarsın garanti veriyorum. Ben 100 ü geçtim glb )
Gördükleim bunlar şuan. Daha vardır ama..
Online yok demiYapıştır abi bulamazsın bir daha https://store.steampowered.com/app/480490/Prey/
Sıkıntı yok o zaman güzel dizmişsin. Ben de 20 kasıma kadar bi bakıcam elden geldiğince doldurmak lazım. Maddi gücü olmayan arkadaşlara da söylüyorum; her önerdiğimizi almanıza gerek yok, ama gerçekten oynamak istediklerinizi 5 gün içinde alın. Daha sonra hiç alamayız.çoğu oyunu zaten xbox ve psde oynamıştım birkaç ay önce pc alıncada böyle kütüphane dizdim hocam onlarıda oynadım yani
Hocam Watch Dogs serisini bundle olarak alın daha uyguna geliyor.ben farcry watchdogs ve dishoneredları alacağım hatta aklımdaki sepette bu Alıntıyı görüntüle
Rdr online kaça alınıyor 140 miBiraz da benden gelsin;
Bioshock: The Collection
Batman: Arkham Collection
Batman Arkham Origins
Crysis Remastered Trilogy
The Forest
Mafia Trilogy
Gta 4
Rdr Online (Oyun üzerinden story i 140tl ye alabilirsiniz)
Stardew Valley
Cuphead
.. .. .. Gibi gibi..
NOT: Batman serileri indirimdeydi, şuan indirim yok ama alamayanlar yine de kaçırmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğlencesine bir sözüm yok, demek istediğim hani devamlı aynı konu dayatılınca kendi açımdan söylüyorum biraz can sıkıyor uzun vadede.
hocam legion alınca watch dogs 1 ve tüm dlcler watchdogs legion ve tüm dlcler geliyor 90 lira 100 lirada watch dogs 2 3 oyun 190 liraya gelmiş oluyorHocam Watch Dogs serisini bundle olarak alın daha uyguna geliyor.
Save 75% on Watch_Dogs Bundle on Steam
store.steampowered.com
187.50 tl sadece online. online alıp indirdikten sonra oyun içerisinde story mod u satın almak için yer var 140tl ye de story modu çekiyorsun sana 327.5 e patlıyor komple oyun. Oynanması ve kesinlikle alınması gereken bir oyun.Rdr online kaça alınıyor 140 mi
Tamamdır teşekkür ederim187.50 TL sadece online. online alıp indirdikten sonra oyun içerisinde story mod u satın almak için yer var 140tl ye de story modu çekiyorsun sana 327.5 e patlıyor komple oyun. Oynanması ve kesinlikle alınması gereken bir oyun.