Neler Yeni

🚨 Steam TL Den Çıkmadan Alınması Gereken Oyunlar Neler?? 🚨

adonisss

80+
Önerilere ekleme yapayım;
-Battlefield 1
neden v değil? çünkü bu oyunda osmanlı var be. şaka bir yana oyun gayet güzel hala da oynanır. 5 i de alabilirsiniz ama fiyat biraz pahalı(500tl). oyunun fiyatı 279tl indirim yok maalesef. Bence alın. fps oyunu ve 1. dünya savaşını işleyen bir oyun.

-Forza Horizion 4
alıcak var ise steamda 200 TL gibi bir fiyatı var. oyunu açıklama yapmama gerek yoktur herhalde, herkes biliyor. 200tl az değil ama steam dolara geçmeden alınması gereken oyunlardan. steam versiyonunda tek sorun optimizasyon dediler ancak zamanla o da çözülür.

-Read Dead Online
şu oyunu tekrar tekrar yazıyorum, alınması gereken bir efsane. online yazdım çünkü oyunun story si 1150tl. kütüphane takıntısı olmayanlar gitsin alsın hemen, online ı şuan steamde 20 kasıma kadar 187.50 ye satılıyor. online indirince zaten story modu da beraberinde indiriyor, oyunu açtıktan sonra story kısmına erişmek için ayrıca 140tl ödüyorsun. sana komple oyun 327.50 ye patlıyor. 1150 ödemektense şu fiyat çok daha iyi.

-Dead by daylight
korku-gerilim sevenlere 169tl ye misler gibi oyun. oyunun konusunu şuan yazamicam internetden gameplaylerine bakabilrsiniz. alın kütüphane de kalsın.
hocam bu arada benim sepetin son durum böyle alıyım mı sizce
1700050782952.png

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,129
İsim
Diyarhan
aynen öyle hocam, bakalım bulduğumu almaya çalışırım. 3 4 tane de yazarsan sevinirim.
%70 indirim üstü 2 haneli fiyatı olan hoşuna giden bütün oyunları ekle. Epic de olanları ayıklar satın alırsın en mantıklısı öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
hocam bu arada benim sepetin son durum böyle alıyım mı sizce Alıntıyı görüntüle
ideal bence. ama konuda önerdiğim oyunlar yoksa onları da muhakkak ekle eğer ki bütçen varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

%70 indirim üstü 2 haneli fiyatı olan hoşuna giden bütün oyunları ekle. Epic de olanları ayıklar satın alırsın en mantıklısı öyle.
varmı aklında bir kaç tane

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,129
İsim
Diyarhan
ideal bence. ama konuda önerdiğim oyunlar yoksa onları da muhakkak ekle eğer ki bütçen varsa.
Mesaj otomatik birleştirildi:

varmı aklında bir kaç tane
WD epic de daha ucuz olabilir. Batman, Control Bundle, Kıngdom Come, Metro, B4B ve Control öneririm. Hangisi indirimdeyse al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Aslında indie oyunlarını hiç kaçırmamak lazım. var mı önerisi olan??

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Benim oyunlara bak, indie dolu. :ROFLMAO:
Nasıl bir tür seversin bilemedim. Fiyatı sırala ucuzdan pahalıya doğru bak, sürüyle indie oyun bulursun.
https://steamdb.info/calculator/76561198399050795/?cc=tr&all_games
reis sen ne yaptın ya.. 240 oyun içinden bakmaya üşendim. sen kısa özet geç de sabahtan beri araştırmakdan başım ağrıdı bir de bunların arasından aratmak zorunda bırakma beni 😅
almam gerek oyunlar neler ben profil atayım sen söyle 🤣
sepette de bunlar var;
tlusd.JPG

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
reis sen ne yaptın ya.. 240 oyun içinden bakmaya üşendim. sen kısa özet geç de sabahtan beri araştırmakdan başım ağrıdı bir de bunların arasından aratmak zorunda bırakma beni 😅
almam gerek oyunlar neler ben profil atayım sen söyle 🤣
sepette de bunlar var;
Alıntıyı görüntüle
Şunlara bir göz atabilirsin. Daha fazlasını istersen yazarsın.

Yes, Your Grace || Akane || Hatred || Cyber Hook || Noita || Castle Of Alchemists || Morbid: The Seven Acolytes || METAL GEAR RISING: REVENGEANCE || Vampire Survivors || Wizard of Legend || Flynn: Son of Crimson || God Of Weapons || Salt and Sanctuary || Lacuna || Change || Sword of Destiny || Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth || UNSIGHTED || Another Farm Roguelike || They Always Run || METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN || Disco Elysium || Risk of Rain 2 || The Walking Dead: The Telltale Definitive Series || V Rising || Valheim || Yaga || NieR:Automata

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hasan Berk
Şunlara bir göz atabilirsin. Daha fazlasını istersen yazarsın.

Yes, Your Grace || Akane || Hatred || Cyber Hook || Noita || Castle Of Alchemists || Morbid: The Seven Acolytes || METAL GEAR RISING: REVENGEANCE || Vampire Survivors || Wizard of Legend || Flynn: Son of Crimson || God Of Weapons || Salt and Sanctuary || Lacuna || Change || Sword of Destiny || Record of Lodoss War-Deedlit in Wonder Labyrinth || UNSIGHTED || Another Farm Roguelike || They Always Run || METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN || Disco Elysium || Risk of Rain 2 || The Walking Dead: The Telltale Definitive Series || V Rising || Valheim || Yaga || NieR:Automata
hocam kral adamsın eyw. indie paylaşmışsın hep glb. bir kaç tanesini ekledim. indie dışında da var mı böyle "şu oyunu kaçırma" dediğin?

Enivici Vokke

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,076
İsim
Abdullah Aydoğdu
Paran varsa online al hikayelileri cracklersin. Crack kullanmıyorum deme mecbur kullanacaksınız, hepiniz :D

Top Bottom