Arama sonuçları: *

1. pclaptop

Steam'e 50 tl yatırdığım halde hesap kısıtlamam kalkmadı

1 hafta bekletiyor parayı yatırdıktan sonra.
  2. pclaptop

Kırık Diş kasasını satabilmem için 1 hafta mı beklemem gerek?

Sanırım steam çöküyor diye kısıtlama getirdiler.1 hafta sonra satabileceksin.
  3. pclaptop

Microsoft'ta oyun paylaşımı nasıl yapılır?

Yanlış anlamışsın, benim dediğim yöntemde kendi xbox hesabınla giriyorsun.Bilgisayarı sisteme cihaz olarak ekliyorsun.Ancak bazıları bunu sınırsız kullanıyor.O yöntemi bilmiyorum ondan sordum.
  4. pclaptop

Başka bir arkadaşım bu yöntemle aldı neredeyse bir yıldır kendisinde.Ben de kesin bir şey diyemiyorum ama böyle alabiliyorsak, arkadaşlarımla alsam baya karlı oluyor.
  5. pclaptop

Var hocam.Hatta bu şekilde hesap satan çok kişi gördüm.
  6. pclaptop

Merhaba arkadaşlar, Microsoft'ta bir oyunu satın aldığımız zaman sınırsız hesapla paylaşabileceğimizi okudum. Bunu nasıl yapıyoruz? Daha önce pek Microsoft Store kullanmadım. Sanırım Microsoft hesabını farklı PC'lerden indirip daha sonra kendi Xbox hesabımıza giriş yapıyormuşuz emin değilim...
  7. pclaptop

Steam Ve Epic Hesabım Kaç TL Eder?

Online'ın indirimsizi 160 yalnız.
  8. pclaptop

Steam üzerinden para kazanma

Birisinden almıştım bu listeyi arkadaşlara falan atarım diye kaydetmiştim.Başka bilmiyorum.
  9. pclaptop

Kanka bu yazdığım oyunları satın alıp,ıddle dady programı gibi programlardan çalıştırırsan kart düşüyor.Maliyetinden fazlasını kazanıyorsun ama çok bir şey bekleme yani.Alıntı yaptığım arkadaş 1 2 tl kazansam da olur demiş diye yazdım.Bazı oyunların kartı erken düşüyor onları iade edebilirsin...
  10. pclaptop

Yabancı siteleri bilmiyorum da genellikle min %18-20 daha ucuza satmanız gerekiyor + olarak da site komisyon kesiyor. 1614442316 1)Pretty angel 2)zup! 8 3)zup! F 4)zup! S 5)zup! Zero 6)zup! Zero 2 7)gachi Heroes 8)the descendant (ücretsiz) 9)grimm (ücretsiz) 10)hentai Memory (indirime girince)...
  11. pclaptop

Anladım hocam rehber için beklemedeyiz.
  12. pclaptop

Bu takas gruplarından bazılarının linklerini bırakır mısınız? Bir de mesela bynogame gibi sitelerden bıçı %30+ indirimle aldık ondan sonra yapacağımız şey ne olmalı mesela?
  13. pclaptop

Steam'da kart düşmüyor

Cevabın için teşekkürler. 1613936986 Sanırım öyle, harcama yapıp göreceğiz orasını bakalım.Cevabın için teşekkürler.
  14. pclaptop

Steam'da kart düşmüyor

Arkadaşlar merhaba; Geçen gün steamda kart düşürmelik 10 küsür tane oyun aldım fakat kart düşmüyor.Sebebi nedir sizce? Hesapta 5 dolar kilidi kapalı fakat bundan dolayı kart düşmemesi mantıklı gelmedi.Bilginiz var mı bu konuda?
Top Bottom