pclaptop
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 71
- İsim
- Hüseyin İzken
Yabancı siteleri bilmiyorum da genellikle min %18-20 daha ucuza satmanız gerekiyor + olarak da site komisyon kesiyor.Elimde Bayonet Doppler Factory New var az komisyon ile nasıl gerçek paraya satabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
1)Pretty angel 2)zup! 8 3)zup! F 4)zup! S 5)zup! Zero 6)zup! Zero 2 7)gachi Heroes 8)the descendant (ücretsiz)Merhaba hocam hesabımda tam 18 lira var bununla nasıl bir kar edebilirim? Yani çok bişey beklemiyorum 2 TL bile gelse kar kardır (bütün zuplar var)
9)grimm (ücretsiz) 10)hentai Memory (indirime girince) 11)hentai girl hime (indirime girince)
12)hentai girl linda (indirime girince) 13)hentai girl karen 14)hentai girl fantasy (indirime girince)
15)pretty neko (indirime girince) 16)miss neko (indirime girince) 17)russıa battlegrounds (indirime girince)
18)love wish (indirime girince) 19)hentai Killer (indirime girince) 20)once in yaissor 21)montaro
22)the adventurer - Episode 1: Beginning of the end 23)rage wars 24)your friend hana 25)where's MY helmet?
26)lewdapocalypse 27)broken Armor 28)my name is mayo 29)vlad the ı
İndirime girince yazanları indirimdeyken alın.
Ayrıca 2.10 dan pahalı oyun varsa burada almayın hepsini tek tek incelemedim ancak çoğunu aldım.