Neler Yeni

Steam üzerinden para kazanma

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Elimde Bayonet Doppler Factory New var az komisyon ile nasıl gerçek paraya satabilirim?
Yabancı siteleri bilmiyorum da genellikle min %18-20 daha ucuza satmanız gerekiyor + olarak da site komisyon kesiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba hocam hesabımda tam 18 lira var bununla nasıl bir kar edebilirim? Yani çok bişey beklemiyorum 2 TL bile gelse kar kardır (bütün zuplar var)
1)Pretty angel 2)zup! 8 3)zup! F 4)zup! S 5)zup! Zero 6)zup! Zero 2 7)gachi Heroes 8)the descendant (ücretsiz)
9)grimm (ücretsiz) 10)hentai Memory (indirime girince) 11)hentai girl hime (indirime girince)
12)hentai girl linda (indirime girince) 13)hentai girl karen 14)hentai girl fantasy (indirime girince)
15)pretty neko (indirime girince) 16)miss neko (indirime girince) 17)russıa battlegrounds (indirime girince)
18)love wish (indirime girince) 19)hentai Killer (indirime girince) 20)once in yaissor 21)montaro
22)the adventurer - Episode 1: Beginning of the end 23)rage wars 24)your friend hana 25)where's MY helmet?
26)lewdapocalypse 27)broken Armor 28)my name is mayo 29)vlad the ı
İndirime girince yazanları indirimdeyken alın.
Ayrıca 2.10 dan pahalı oyun varsa burada almayın hepsini tek tek incelemedim ancak çoğunu aldım.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Yabancı siteleri bilmiyorum da genellikle min %18-20 daha ucuza satmanız gerekiyor + olarak da site komisyon kesiyor.

1)Pretty angel 2)zup! 8 3)zup! F 4)zup! S 5)zup! Zero 6)zup! Zero 2 7)gachi Heroes 8)the descendant (ücretsiz)
9)grimm (ücretsiz) 10)hentai Memory (indirime girince) 11)hentai girl hime (indirime girince)
12)hentai girl linda (indirime girince) 13)hentai girl karen 14)hentai girl fantasy (indirime girince)
15)pretty neko (indirime girince) 16)miss neko (indirime girince) 17)russıa battlegrounds (indirime girince)
18)love wish (indirime girince) 19)hentai Killer (indirime girince) 20)once in yaissor 21)montaro
22)the adventurer - Episode 1: Beginning of the end 23)rage wars 24)your friend hana 25)where's MY helmet?
Ayrıca 2.10 dan pahalı oyun varsa burada almayın hepsini tek tek incelemedim ancak çoğunu aldım.
Aga bana detaylı olarak olayı özelden yazar mısın, burada kaybolup gitmesin, konuyu anlamadım müsaitsen anlat lütfen.

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Aga bana detaylı olarak olayı özelden yazar mısın, burada kaybolup gitmesin, konuyu anlamadım müsaitsen anlat lütfen.
Kanka bu yazdığım oyunları satın alıp,ıddle dady programı gibi programlardan çalıştırırsan kart düşüyor.Maliyetinden fazlasını kazanıyorsun ama çok bir şey bekleme yani.Alıntı yaptığım arkadaş 1 2 tl kazansam da olur demiş diye yazdım.Bazı oyunların kartı erken düşüyor onları iade edebilirsin mesela.Ben 8 10 oyundan 5 6 tl kar etmiştim.Ama bir oyunu iade etmiştim.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer

Hocam tüm ücretsizleri yazar mısınız ?

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Hocam forcedrop gibi sitelerden mı daha çok para kazanabiliriz yoksa bu taktiklerle mı?

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Hocam forcedrop gibi sitelerden mı daha çok para kazanabiliriz yoksa bu taktiklerle mı?
forcedrop kasa açma sitesi falandı sanırım hiç kullanmadım ama benim söylediğim taktikle ticaret yapıyosunuz zarar etme olasılığı düşük

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
forcedrop kasa açma sitesi falandı sanırım hiç kullanmadım ama benim söylediğim taktikle ticaret yapıyosunuz zarar etme olasılığı düşük
Hocam mesela bir bıçak alıyorsunuz ve size daha iyi bıçakla takas teklifi geliyor takas ediyorsunuz olay budur değil mi?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
genellikle daha kötü bir bıçakla takas yapıyorum ve kötü bıçakla takasladığım için fazladan para istiyorum o şekilde kar etmiş oluyorum

Öncelikle merhaba :) yaklaşık 2 yıldan fazla süredir steam de nasıl para kazandığımı anlatmak istedim belki birilerinin işine yarar :) sadece cs go ve PUBG den aldığım kasalarla 2-3 yıl önce steam de 300 400 lira civarında param vardı kendi cebimden 400 lira kadar koyup bıçak al-sat yapmaya başladım. O zamanlar fiyatlar biraz düşük olduğu için çok kazancım olmadığı için biraz daha sevilen bıçakları alıp Steam-Topluluk-Tartışmalar kısmına girip takas bölümünde başlık açmaya başladım. Örneğin doppler gibi bıçak skinlerini alıp savaş görmüş kuzey ormanı gibi az tercih edilen bıçaklarla takas etmeye başladım. Her bıçaktan minimum 40-50 lira kazancım oluyodu. Sonrasında 1 haftalık takas banı gelince pazar üzerinden al-sat yapmaya başladım. Şu ana kadar yaklaşık +1500 para bynogame üzerinden çektim :) anlık olarakta 3350 lira steam cüzdanımda bulunuyor. oyunlar içinde bayağı para harcamış bulunuyorum. Sorusu olan arkadaşlara yardımcı olmaya çalışırım :)
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Nerden nasıl başlamalıyım daha önce hiç steam kullanmadım oyunda oynamadım oc üzerinden

Top Bottom