Neler Yeni

Steam üzerinden para kazanma

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
önce belli bir miktar yatırmak gerekiyor sanırım yatırsam bende uğraşmak istiyorum :(
ben bynogame de biraz indirim kovalayıp 400 liraya bıçak alıp yaklaşık 1000 liraya steamde satmıştım. Direkt steame para yatırmaktansa böyle bıçak alıp steamde satmak daha mantıklı
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl bulabilirim peki

bende operasyon biletiyle yakşalık 200 TL kastım olurmu 200 TL ile
Sürekli fiyatlar değişiyor. Girip kontrol etmek gerekiyor

Emre Avara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam rehber yaparsanız çok faydalı olur

qRenk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Yavuz
düşük floatlı skinlerle uğraşmıştım bi ara ama fazla uğraş gerektiriyodu
Ben float işine hiç girmek istemedim.Silahın üzerindeki stikecların değerine göre fiyat biçiyordum.Mesela 10TL'lik bir skinde 100tl sticker varsa o silahı 14 liraya satabiliyordum.Tabi skinlerin fiyatı yükseldikçe kazandığın para da yükseliyor

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
Bu takas gruplarından bazılarının linklerini bırakır mısınız?
Bir de mesela bynogame gibi sitelerden bıçı %30+ indirimle aldık ondan sonra yapacağımız şey ne olmalı mesela?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Ben float işine hiç girmek istemedim.Silahın üzerindeki stikecların değerine göre fiyat biçiyordum.Mesela 10TL'lik bir skinde 100tl sticker varsa o silahı 14 liraya satabiliyordum.Tabi skinlerin fiyatı yükseldikçe kazandığın para da yükseliyor
ben daha çok bıçaklarla uğraştığım için iyi float denk geldiği zaman 100 liraya kadar fazla para alabiliyodum

Bu takas gruplarından bazılarının linklerini bırakır mısınız?
Bir de mesela bynogame gibi sitelerden bıçı %30+ indirimle aldık ondan sonra yapacağımız şey ne olmalı mesela?
cs go nun takas bölümü burası https://steamcommunity.com/app/730/tradingforum/

bynogame üzerinden indirimli bıçak aldıktan sonra satıp paraya çevirin. Sonrasında 2 seçeneğiniz var ya sevilen skinler (doppler,marble fade,tiger tooth gibi) bıçakları alıp 1 hafta bekleyip takas yapabilirsiniz veya satış fiyatıyla sipariş fiyatı arasında ki farkın fazla olduğu bıçakları alıp pazarda satabilirsiniz

pclaptop

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Hüseyin İzken
ben daha çok bıçaklarla uğraştığım için iyi float denk geldiği zaman 100 liraya kadar fazla para alabiliyodum

cs go nun takas bölümü burası https://steamcommunity.com/app/730/tradingforum/

bynogame üzerinden indirimli bıçak aldıktan sonra satıp paraya çevirin. Sonrasında 2 seçeneğiniz var ya sevilen skinler (doppler,marble fade,tiger tooth gibi) bıçakları alıp 1 hafta bekleyip takas yapabilirsiniz veya satış fiyatıyla sipariş fiyatı arasında ki farkın fazla olduğu bıçakları alıp pazarda satabilirsiniz
Anladım hocam rehber için beklemedeyiz.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Elimde Bayonet Doppler Factory New var az komisyon ile nasıl gerçek paraya satabilirim?

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Elimde Bayonet Doppler Factory New var az komisyon ile nasıl gerçek paraya satabilirim?
Yukarıda bi arkadaş bynogame den başka bi site önermişti ona bakabilirsiniz. Ben bynogame üzerinden bıçakların ortlama satış fiyatıyla steam fiyatını karşılaştırıp farkın az olduğu bıçağı alıp satıyordum. Biraz uğraştırıyodu tabi :)

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,393
İsim
berk
Merhaba hocam hesabımda tam 18 lira var bununla nasıl bir kar edebilirim? Yani çok bişey beklemiyorum 2 TL bile gelse kar kardır (bütün zuplar var)
Hentai oyunları var onlarla 5-10 TL civarı kar edersin.

Top Bottom