Arama sonuçları: *

1. stereohearts

ÜCRETSİZ 3 AYLIK XBOX GAMEPASS METHODU

Camiye yapılan bağışla kumar oynayan imam tipi var sende
  2. stereohearts

Bilgisayarımda aynı anda 2 Steam hesabını açık tutmam mümkün mü?

Bilgisayarına virtual machine kurabilirsin.
  3. stereohearts

Steam iade talebim hakkında

Bekle, iptal edip tekrar talep açarsan bekleme listesinde en sona düşersin
  4. stereohearts

Steam'de +18 Fotoğraflara Nasıl Blur Yapılır?

O iş bende o.O2
  5. stereohearts

Kızı rahat bırak kardeşim 💪
  6. stereohearts

Rapor yemeniz herhangi bir şekilde size negatif olarak yansımayacaktır, en kötü ss silinir
  7. stereohearts

Şaka bir yana steam sorularında steam destek şu şekilde cevap vermiş: Blurlama seçeneğini aç/kapa yaparsanız sorununuz çözülecektir. Bazı görseller yapay zekamız tarafından +18 olarak algılanmaz ise blurlanmayabilir
  8. stereohearts

Numaranızı da almış oldum bu vesileyle, eh Allah'ın emri peygamberin kavliyle sizi de almak isterim
  9. stereohearts

Telefonunuza gelen guard kodunu bana yazarsanız yardımcı olurum
  10. stereohearts

Hiçbir şey kullanmadan VAC banı yedim

VAC ve Overwatch ban aynı ban türü, sadece birisi otomatik algılanıyor diğeri ise birisi karar veriyor da banlıyor. Hangisinden ötürü ban yediğini steam sana söylemez
  11. stereohearts

Steamin kendi destek sayfasında yazıyor, VAC yasaklı hesaplar steam kendisi açmadığı sürece hiçbir şekilde ticket, şikayet vs. yolu ile açılamaz. İstisna yok, sadece çok linçlendiler diye brax isimli bir e-sporcunun hesabını açtılar
  12. stereohearts

Hayır, alakası bile yok. Steam VAC tarihinde sadece 10 civarı kişinin banını açtı. Hiçbiri de ticket felan yoluyla değil, steam kendisi inceledi hata yaptığını fark etti öyle açtı. Yalan söyleme yani 3 kere açtırdım felan diye
  13. stereohearts

Xbox da ea play 12 tl mi

Xbox game pass al, yanında ea play de geliyor
  14. stereohearts

Steam hesap açmak için telefon onayı istemeyen mail sitesi önerisi?

Aynı ip adresi üzerinden 50+ hesaptan fazla mail açabileceğiniz bir sağlayıcı yok. Ya kara listeye alınırsınız ya da ip ban yersiniz (İş yeri veya okul değilseniz)
  15. stereohearts

Gog-games güvenli midir ?

Orijinali gog.com bu site crackli olarak indirmenizi sağlıyor.
  16. stereohearts

valorant hesap satın aldım geri çekildi!

Ebeveynlerinin e devletinden bakabilirsin, veli olarak senin adına dava dosyası onların e devletinde gözükür
  17. stereohearts

valorant hesap satın aldım geri çekildi!

@paydak diyelim ki sattığın kişi ciddi ciddi deli çıktı bu işin arkasını bırakmıyor, e devlet üzerinden adına dava var mı kontrol ederek görebilirsin. Korkutmak için söylemiyorum, kafana cidden takılırsa bakarsın için rahat olur 1653776669 İşte bi arkadaş yukarıda attı site taahhüt vermiyor...
Top Bottom